
Enhjørning mascarpone frosting til cupcakes
Ingredienser
Tilberedning:
Bland flormelis, smør og mascarponeost i en skål. Pisk med en standmixer eller håndmixer først ved lav hastighed og dernæst høj hastighed. Pisk i 5-10 minutter til cremen er let og luftig. Tilsæt Naturlig Vaniljeekstrakt. Tilsæt evt. mere flormelis hvis ostecremen er for tynd.
Fordel frostingen ligeligt i tre små skåle. Tilsæt hhv. rød, gul og lilla Concentrated Colour til hver skål og rør farverne godt ud i frostingen.
Læg et stykke husholdningsfilm på bordet. Fordel frostingen i striber af hver sin farve på husholdningsfilmen. Se hvordan i videoen ovenover.
Rul husholdningsfilmen sammen til en rulle. Sno enderne og luk husholdningsfilmen sammen. Klip et hul på ca. 1 cm. i den ene ende. Læg rullen med frosting ned i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Sprøjt små rosetter og swirvler på cupcakes.
Pynt yderligere dine cupcakes med snoede horn og ører af hjemmelavet fondant. Se opskriften på hjemmelavet fondant her.
Relaterede opskrifter

Pebernøddemuffins

Æblemuffins - uden gluten og laktose

Blåbærmuffins - uden gluten og laktose

Juletræ cupcakes

Unicorn Cheesecake Bars

Enhjørningen Inge med horn i marengs | Kreahjørnet

Edderkoppe-cupcakes

Frosting eller icings
