Hurtige pizzasnegle

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pizzasnegle uden hævetid! Så kan du hurtigt og nemt lave lækre pizzasnegle til børnenes madpakke eller picnicturen.

ca. 18 stk.

nem 40 Minutter

Pizzasnegle er perfekt til madpakken, den eneste ulempe er at det tager ret lang tid at lave når man skal vente på at dejen hæver. Det har vi løst med denne opskrift! Dejen laves med Dr. Oetker Pizzagær som er tilsat bagepulver og derfor behøver dejen ikke at hæve og sneglene kan bage med det samme. Hurtigt og nemt!

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hurtige pizzasnegle

Redskaber:

standmixer
kagerulle

Dej:

75 g fuldkornshvedemel
400 g hvedemel (gerne med proteinindhold på mindst 12 g pr. 100 g)
1 pose Dr. Oetker Pizzagær
1 tsk. groft salt
1 spsk. sukker
½ dl smagsneutral olie fx rapsolie
2 ½ dl lunkent vand

Fyld:

280 g koncentreret tomatpuré (2 store dåse á 140 g stykket)
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. groft salt
½ tsk. sort peber (friskkværnet)
100 g gul peberfrugt i små tern
125 g frisk mozzarella ost i små tern (1 kugle)
220 g skinke i små strimler

Pensling og drys:

1 æg til pensling (sammenpisket)
tørret oregano

Tilberedning

Tilberedning

1

Forberedelse

Tænd ovnen på 220 °C traditionel varme. 

Læg mozzarellaosten til fyldet i en si og lad den dryppe godt af.

2

Dej

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen i ca. 10 minutter i en standmixer. Den lange æltetid er vigtig for at aktivere glutnet i melet, hvilket påvirker dejens struktur. Det er helt klart nemmest at ælte dejen på en standmixer, når den skal æltes i så lang tid. Alternativt så kan man prøve at ælte dejen med en kombination af en håndmixer med dejkroge og håndkraft. 

Lad dejen hvile i skålen i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud (dette trin kan springes over, hvis du er i tidsnød, men det er nemmere at rulle dejen ud, når den har hvilet).

3

Fyld

Rør tomatpureen med krydderierne. Skær peberfrugt, mozzarella og skinke i små tern og bland dem i tomatpureen.

4

Samling og afbagning

Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en firkant på ca. 45x36 cm. Flyt på dejen af og til og drys med lidt mel, så den ikke klistrer fast til bordet. 

Fordel fyldet over hele dejen, helt ud til kanten i siderne, men lad 4 cm i den ene ende være fri. Rul dejen sammen til en roulade med en længde på 36 cm. Skær dejen ud i 18 skiver og fordel dem på to bageplader med bagepapir. 

Pensl sneglene med sammenpisket æg og drys med tørret oregano.

Bag pizzasneglene en plade ad gangen i 20-22 minutter i nederste tredjedel af ovnen. Lad de færdige pizzasnegle køle af under et viskestykke.

Bagetid: 20 - 22 minutter

Tips

Tomatpuré kan erstattes med pesto eller oliventapenade.

Pizzasneglene er fryseegnede i op til 3 måneder. Tag dem op løbende for en nem madpakke.

Næringsindhold til opskriften Hurtige pizzasnegle

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 724 kJ
173 kcal
804 kJ
192 kcal
Fedt 5.11 g 5.67 g
Kulhydrat 19.70 g 21.89 g
Protein 7.49 g 8.32 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Dit samtykke omfatter også udtrykkeligt en mulig dataoverførsel til USA i henhold til artikel 49 i GDPR. Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger, her kan du også finde flere oplysninger om dataoverførsler til teknologiudbydere og partnere i USA.  Du kan til enhver tid skifte mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Vi bruger også teknologiudbydere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.

 

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Vi samarbejder også med partnere, der kan behandle dine data i USA. I dette tilfælde er der en potentiel risiko for, at amerikanske sikkerhedstjenester kan få adgang til dine data i stor skala og uden forudgående varsel, og at du muligvis ikke er i stand til at anlægge effektive retssager mod dette i USA.
 

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: