Flag

Hurtige pizzasnegle

about 18 stk.
Nem
70 minutter
Pizzasnegle uden hævetid! Så kan du hurtigt og nemt lave lækre pizzasnegle til børnenes madpakke eller picnicturen.
Pizzasnegle er perfekt til madpakken, den eneste ulempe er at det tager ret lang tid at lave når man skal vente på at dejen hæver. Det har vi løst med denne opskrift! Dejen laves med Dr. Oetker Pizzagær som ikke skal hæve og sneglene kan bages med det samme. Hurtigt og nemt!
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
standmixer
kagerulle

Ingredienser

Dej
75 gfuldkornshvedemel
400 ghvedemel (gerne med proteinindhold på mindst 12 g pr. 100 g)
1 poseDr. Oetker Pizzagær
1 tsk.groft salt
1 spsk.sukker
½ dlsmagsneutral olie fx rapsolie
2 ½ dllunkent vand
Fyld
280 gkoncentreret tomatpuré (2 store dåse á 140 g stykket)
2 tsk.tørret oregano
1 tsk.tørret basilikum
1 tsk.groft salt
½ tsk.sort peber (friskkværnet)
100 ggul peberfrugt i små tern
125 gfrisk mozzarella ost i små tern (1 kugle)
220 gskinke i små strimler
Pensling og drys
1æg til pensling (sammenpisket)
tørret oregano

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pizzagær
1

Forberedelse

Tænd ovnen på 220 °C traditionel varme. 

Læg mozzarellaosten til fyldet i en si og lad den dryppe godt af.

2

Dej

75 gfuldkornshvedemel
400 ghvedemel (gerne med proteinindhold på mindst 12 g pr. 100 g)
1 poseDr. Oetker Pizzagær
1 tsk.groft salt
1 spsk.sukker
½ dlsmagsneutral olie fx rapsolie
2 ½ dllunkent vand

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen i ca. 10 minutter i en standmixer. Den lange æltetid er vigtig for at aktivere glutnet i melet, hvilket påvirker dejens struktur. Det er helt klart nemmest at ælte dejen på en standmixer, når den skal æltes i så lang tid. Alternativt så kan man prøve at ælte dejen med en kombination af en håndmixer med dejkroge og håndkraft. 

Lad dejen hvile i skålen i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud (dette trin kan springes over, hvis du er i tidsnød, men det er nemmere at rulle dejen ud, når den har hvilet).

3

Fyld

280 gkoncentreret tomatpuré (2 store dåse á 140 g stykket)
2 tsk.tørret oregano
1 tsk.tørret basilikum
1 tsk.groft salt
½ tsk.sort peber (friskkværnet)
100 ggul peberfrugt i små tern
125 gfrisk mozzarella ost i små tern (1 kugle)
220 gskinke skinke i små strimler

Rør tomatpureen med krydderierne. Skær peberfrugt, mozzarella og skinke i små tern og bland dem i tomatpureen.

4

Samling og afbagning

Picture - Hurtige pizzasnegle web step
1æg til pensling (sammenpisket)
tørret oregano

Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en firkant på ca. 45x36 cm. Flyt på dejen af og til og drys med lidt mel, så den ikke klistrer fast til bordet. 

Fordel fyldet over hele dejen, helt ud til kanten i siderne, men lad 4 cm i den ene ende være fri. Rul dejen sammen til en roulade med en længde på 36 cm. Skær dejen ud i 18 skiver og fordel dem på to bageplader med bagepapir. 

Pensl sneglene med sammenpisket æg og drys med tørret oregano.

Bag pizzasneglene en plade ad gangen i 20-22 minutter i nederste tredjedel af ovnen. Lad de færdige pizzasnegle køle af under et viskestykke.

Bagetid: 20 - 22 Minutes


Tips

Tomatpuré kan erstattes med pesto eller oliventapenade.

Pizzasneglene er fryseegnede i op til 3 måneder. Tag dem op løbende for en nem madpakke.