Bananpandekager med hytteost
12 stk.
Nem
Prøv denne lækre opskrift på bananpandekager med hytteost. Pandekagerne er luftige og perfekte til en lækker brunch eller som eftermiddagssnack.
Pynt disse lækre bananpandekager med hytteost med bananer og karamelsauce, det smager fantastisk.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Pandekagedej
3 stk.
æg str. M/L
2
modne bananer
½ tsk.
1 knsp.
flagesalt
½ tsk.
stødt kanel
120 g
finvalsede havregryn
100 g
Hytteost 4%
smør til stegning
Redskaber
håndmixer
blender
Forb. :
30 minutter
1
Pandekagedej
3 stk.æg
2modne bananer
120 gfinvalsede havregryn
½ tsk.Dr. Oetker Vanilla Twister
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
1 knsp.flagesalt
½ tsk.stødt kanel
100 gHytteost 4%
Pisk æg og bananer i 5 minutter til en let og luftig masse. Imens blendes havregryn til havremel. Tilsæt havremel og de resterende ingredienser til æggemassen og rør dejen til en ensartet masse.
2
Stegning
smør til stegning
Varm en pande op ved medium varme, kom smør på og lad det smelte. Hæld derefter noget af dejen på panden i små portioner, steg pandekagerne ved middel varme til de er gyldenbrune på begge sider. Fortsæt til alt dejen er brugt.
3
Servering
1banan
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
Skær bananen ud i skiver og top pandekagerne med banen og karamelsauce.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter