Flag

Kanelsnegle i form

12 portioner
Nem
120 minutter
Bag dine saftige kanelsnegle i en form, så de bliver til en samlet kanelsneglekage. Det er et sikkert hit til fødselsdage eller eftermiddagskaffen.
Kanelsnegle er den perfekte blanding mellem boller og kage, og de bliver med garanti spist af alle i selskabet, til fødselsdagen eller bare til hyggen. Prøv denne kansnegle kage, hvor kanelsneglene bages i en form, hvilket giver en en saftig kanelsnegle kage.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle
Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
Dr. Oetker teflon bagepensel; 2,5 cm

Ingredienser

Gærdej
1 ¼ dlletmælk
¼ pakkegær
25 gsukker
1 tsk.kardemomme
¼ tsk.salt
220 ghvedemel
40 gblødt smør
Kanelremonce
50 gblødt smør
25 gbrun farin
40 gkanelsukker
Pynt
æg til pensling
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
1

Gærdej

1 ¼ dlletmælk
¼ ggær
25 gsukker
1 tsk.kardemomme
¼ tsk.salt
220 ghvedemel
40 gblødt smør

Opvarm mælken til den er fingervarm og opløs gæren deri. Tilsæt sukker og kardemomme og rør det sammen. Tilsæt salt og derefter hvedemelet gradvist, hold lidt mel tilbage og tilsæt kun det sidste, hvis dejen er meget klistret. Tilsæt det bløde smør og ælt dejen godt igennem i ca. 10 min. Lad dejen hvile under et fugtigt viskestykke et lunt sted i ca. 30 min.

2

Kanelremonce

50 gblødt smør
25 gbrun farin
40 gkanelsukker

Kom smør, brun farin og kanelsukker i en stor skål og rør det godt sammen.

3

Samling

æg til pensling
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur

Læg dejen på et meldrysset bord og ælt den let. Rul dejen ud til et rektangel. Forsøg at få kanterne så lige som muligt.

Smør fyldet ud på dejen, lad ca. 1 cm dej på den lange side være fri. Rul dejen sammen, start fra kanten med fyld og rul over mod kanten fri fra fyld. 

Skær rullen ud i ca. 12 snegle. Læg kanelsneglene i en springform (ø 20 cm) beklædt med bagepapir. De skal ligge med lidt mellemrum, da de vil hæve. Lad kanelsneglene hæve under et fugtigt viskestykke i ca. 40 min.

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg. Bag dem midt i ovnen i 15-25 minutter og stil dem til afkøling. Når kanelsneglene er afkølede, kan de pyntes med hvid glasur.

Bagetid: 15 - 25 Minutes