Flag

Hurtige hjemmelavede pølsehorn

24 stk.
Nem
50 minutter
Hjemmelavet pølsehorn helt uden hævetid! Ja den er rigtig nok. Så kan du hurtigt lave lidt lækkerier til madpakken eller skovturskurven.
Pølsehorn er en lækker tilføjelse til madpakken, picnic eller børnefødselsdagen. Denne opskrift er lavet med Dr. Oetker Pizzagær som ikke kræver nogen hævetid, du kan derfor hurtigt og nemt lave en portion pølsehorn til frokosten.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle

Ingredienser

Pølsehorn
1 poseDr. Oetker Pizzagær
500 ghvedemel
1 tsk.sukker
1 tsk.fint salt
3 spsk.smagsneutral olie
3 dlkoldt vand
24pølsehornspølser eller 12 alm. pølser skåret over
1æg til pensling

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pizzagær
1

Pølsehorn

1 poseDr. Oetker Pizzagær
500 ghvedemel
1 tsk.sukker
1 tsk.fint salt
3 spsk.smagsneutral olie
3 dlkoldt vand

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

Bland indholdet af en pose Pizzagær, hvedemel, sukker og salt godt sammen. Tilsæt olie og tilsæt vand lidt ad gangen, det er ikke sikkert at alt vandet skal tilsættes. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.

2

Formning og afbagning

24pølsehornspølser eller 12 alm. pølser skåret over
1æg til pensling

Del dejen i tre portioner. Rul hver portion til en kugle og rul den ud til en cirkel på ca. 28 cm i diameter. Drys bordet med mel for at undgå at dejen klistre fast. Skær hver cirkel igennem så der bliver 8 trekanter, altså 24 trekanter i alt. Kom en pølse på hver trekant og rul sammen til et horn. 

Fordel pølsehornene på 2 bageplader. Pensl med æg.

Bag pølsehornene i ca. 14-16 minutter, til de er gennembagte.

Bagetid: about 14 - 16 Minutes


Tip

Drys evt. dine pølsehorn med sesamfrø eller oregano.