Flag

Hurtigt pull apart brød med ost og hvidløg

1 brød
Nem
70 minutter
Elsker du brød, ost og hvidløg? Så er det her opskriften for dig! Et hurtigt brød uden hævetid, som er et perfekt tilbehør til aftensmaden.
Hurtigt pull apart brød med ost og hvidløg er et snasket og lækkert madbrød der kan trækkes fra hinanden. Om det er et hvidløgsbrød med ost eller et ostebrød med hvidløg må du selv bestemme, uanset hvad smager det skønt og er et rigtig lækkert tilbehør til aftensmaden. Dejen laves med Dr. Oetker ...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
kagerulle
form

Ingredienser

Dej uden hævetid
450 ghvedemel
1 poseDr. Oetker Pizzagær
1 tsk.groft salt
½ dlsmagsneutral olie
2 ½ dllunkent vand
Fyld
200 grevet mozzarella
1 - 2hvidløgsfed - finthakket
10 gfrisk persille (1 lille bundt) - finthakket
2 spsk.smagsneutral olie
sort peber - friskkværnet
about 1 tsk.flagesalt
1æg til pensling

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Pizzagær

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme. 

1

Dej uden hævetid

450 ghvedemel - gerne med proteinindhold på mindst 12 g pr. 100 g
1 poseDr. Oetker Pizzagær
1 tsk.groft salt
½ dlsmagsneutral olie
2 ½ dllunkent vand

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt olie og vand. Ælt dejen godt igennem i hånden i et par minutter.

Lad dejen hvile i 5-10 minutter. Så trækker den sig ikke sammen, når den rulles ud.

2

Fyld

200 grevet mozzarella
1 - 2hvidløgsfed - finthakket
10 gfrisk persille (1 lille bundt) - finthakket

Imens dejen hviler blandes ost, hvidløg og persille i en skål.

3

Samling

Picture - Hurtigt pull apart brød med ost og hvidløg web process step1
2 spsk.smagsneutral olie
sort peber - friskkværnet
about 1 tsk.flagesalt
1æg til pensling

Læg et stykke bagepapir i formens længde ned i brødformen. Smør enderne af formen, hvor der ikke er bagepapir, med lidt smør.

Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en firkant på ca. 40x40 cm. Flyt på dejen af og til og drys med ganske lidt mel, så den ikke klistrer fast til bordet. 

Pensl dejen med olie. Fordel oste-hvidløgsblandingen henover helt ud til kanten, drys peber og salt ud over dejen.


Picture - Hurtigt pull apart brød med ost og hvidløg web process step2

Skær dejen i fire lange strimler, som stables ovenpå hinanden. Skær nu dejstablen i 6 stykker, som stables i brødformen. Drys det fyld henover, som måtte være faldet ud under samlingen af brødet. Pensl toppen af brødet med sammenpisket æg.

Bagetid: about 35 Minutes


Bages i nederste tredjedel af ovnen. Lad det køle lidt af, før det serveres.


Tips

Ostebrød pull apart er fryseegnet i op til 3 måneder.

Du kan med fordel ælte dejen i en standmixer med dejkrog i 8-10 minutter.