Hurtig og nem pizza
2 bunde
Nem
35 minutter
Hjemmelavet pizzadej uden hævetid! Ja du læste rigtigt. Prøv denne lækre og hurtige opskrift på pizza, så er aftensmaden klar i et snuptag.
Hjemmelavet pizza er en lækker aftensmad og nem at tilpasse så alle i huset får noget de kan lide. Denne opskrift er lavet med Dr. Oetker Pizzagær som ikke kræver nogen hævetid, du kan derfor hurtigt have aftensmaden klar. Denne opskrift giver to store pizzaer, men du kan også bruge dejen til hur...
Ingredienser
Forberedelse
Pizzadej uden hævning
1 pose
500 g
hvedemel
1 tsk.
sukker
1 tsk.
fint salt
3 spsk.
smagsneutral olie
2 ½ - 3 dl
koldt vand
Fyld
tomatsovs
frisk mozzarella ost eller revet ost
ønsket topping fx chorizo, rucola og tomat eller kartoffel, rødløg, oliven og rosmarin
I alt :
35 minutter
Forb. :
20 minutter
Bagning:
12 minutter
1
Pizzadej uden hævning
1 poseDr. Oetker Pizzagær
500 ghvedemel
1 tsk.sukker
1 tsk.fint salt
3 spsk.smagsneutral olie
2 ½ - 3 dlkoldt vand
Tænd ovnen på 220 °C varmluft.
Bland indholdet af en pose Pizzagær, hvedemel, sukker og salt godt sammen. Tilsæt olie og tilsæt vand lidt ad gangen, det er ikke sikkert at alt vandet skal tilsættes. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.
2
Fyld og afbagning
tomatsovs
frisk mozzarella ost eller revet ost
ønsket topping fx chorizo, rucola og tomat eller kartoffel, rødløg, oliven og rosmarin
Del dejen i to og rul eller stræk hver portion ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 mm. Kom hver bund på en bageplade, top med tomatsauce, ost og ønsket fyld.
Bag pizzaerne i ca. 12-14 minutter, til de er gennembagte.
Top evt. med frisk ruccola og tomater.
Bagetid
12 minutter
Tip
Dejen kan også bruges til at lave mini pizza, pizzasnegle og pølsehorn til madpakken.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter