Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fantastiske cupcakes med en god smagskombination af karamel og peanuts - et hit hos både store og små. Kun fantasien sætter grænser for pyntningen.

ca. 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Redskaber:

muffinforme
håndmixer
sprøjtepose

Kagedejen:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Peanutbutter-frosting:

60 g blødt smør
125 g peanutbutter (cremet)
130 g flormelis
2 spsk. mælk
½ tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
½ tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Pynt:

85 g mini karameltern
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme. Sæt 12 muffinforme på en bradepande.

1

Kagedejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt karamelekstrakt og rør grundigt rundt, så den fordeles i hele dejen.

Fyld dejen i formene og bag kagerne 15-18 min. midt i ovnen. Lad dem køle helt af på en bagerist.

2

Peanutbutter-frosting

Pisk smør og peanutbutter blødt og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Tilsæt mælk og vanilje- og karamelekstrakt. Pisk frostingen først ved lav hastighed, og derefter ca. 3 min. ved høj hastighed, indtil blandingen er luftig og cremet. Hvis frostingen skal være mere fast tilsættes lidt mere flormelis. Hvis den skal være mere blød tilsættes ½-1 spsk. mælk. Fyld frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle. Da der kan være peanutstykker i frostingen kan den være svær at sprøjte ud gennem en stjernetyl.

3

Pynt

Sprøjt kagerne med Peanutbutter-frosting. Drys til sidst kagerne med karameltern og dryp med karamelsaucen.

4

Tip

Har du lyst til at læse mere om hvordan du får den lækreste frosting, icing og smørcreme? >>

Næringsindhold til opskriften Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2035 kJ
486 kcal
1742 kJ
416 kcal
Fedt 24.60 g 21.03 g
Kulhydrat 58.49 g 49.99 g
Protein 7.55 g 6.46 g

Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv

Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej