Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Fantastiske cupcakes med en god smagskombination af karamel og peanuts - et hit hos både store og små. Kun fantasien sætter grænser for pyntningen.

about 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Redskaber:

muffinforme
håndmixer
sprøjtepose

Kagedejen:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Peanutbutter-frosting:

60 g blødt smør
125 g peanutbutter (cremet)
130 g flormelis
2 spsk. mælk
0,5 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
0,5 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Pynt:

85 g mini karameltern
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme. Sæt 12 muffinforme på en bradepande.

1

Kagedejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt karamelekstrakt og rør grundigt rundt, så den fordeles i hele dejen.

Fyld dejen i formene og bag kagerne 15-18 min. midt i ovnen. Lad dem køle helt af på en bagerist.

2

Peanutbutter-frosting

Pisk smør og peanutbutter blødt og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Tilsæt mælk og vanilje- og karamelekstrakt. Pisk frostingen først ved lav hastighed, og derefter ca. 3 min. ved høj hastighed, indtil blandingen er luftig og cremet. Hvis frostingen skal være mere fast tilsættes lidt mere flormelis. Hvis den skal være mere blød tilsættes ½-1 spsk. mælk. Fyld frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle. Da der kan være peanutstykker i frostingen kan den være svær at sprøjte ud gennem en stjernetyl.

3

Pynt

Sprøjt kagerne med Peanutbutter-frosting. Drys til sidst kagerne med karameltern og dryp med karamelsaucen.

4

Tip

Har du lyst til at læse mere om hvordan du får den lækreste frosting, icing og smørcreme? >>

Næringsindhold til opskriften Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2240kJ
535kcal
1683kJ
402kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g

Dr. Oetker tilbagekalder Chocolate Silver Pearls med udeklareret indhold af mælkeprotein

Der er desværre fundet indhold af mælkeprotein i dekorationsproduktet, hvilket ikke fremgår af etiketten. Det kan således fremkalde en allergisk reaktion hos forbrugere, der lider af mælkeallergi. Alle andre kan trygt spise sølvperlerne.

Sølvperlerne er blevet solgt siden primo 2018 i Meny, Spar, Kvickly, SuperBrugsen, DagligBrugsen, Liva, Løvbjerg og enkelte små supermarkedskæder samt Dr. Oetker Kagerullen i Tivoli og online på Bagetid.dk, Abashop.dk.

EAN kode 701073061060

Alle batchkoder og holdbarhedsdatoer er desværre forkert mærket.

 

Hvis man har mælkeallergi kan man returnere produktet ved at kontakte os på følgende telefon og email.