Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fantastiske cupcakes med en god smagskombination af karamel og peanuts - et hit hos både store og små. Kun fantasien sætter grænser for pyntningen.

ca. 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Redskaber:

muffinforme
håndmixer
sprøjtepose

Kagedejen:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
1 spsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Peanutbutter-frosting:

60 g blødt smør
125 g peanutbutter (cremet)
130 g flormelis
2 spsk. mælk
½ tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
½ tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Pynt:

85 g mini karameltern
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme. Sæt 12 muffinforme på en bradepande.

1

Kagedejen

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt karamelekstrakt og rør grundigt rundt, så den fordeles i hele dejen.

Fyld dejen i formene og bag kagerne 15-18 min. midt i ovnen. Lad dem køle helt af på en bagerist.

2

Peanutbutter-frosting

Pisk smør og peanutbutter blødt og tilsæt derefter flormelis lidt ad gangen. Tilsæt mælk og vanilje- og karamelekstrakt. Pisk frostingen først ved lav hastighed, og derefter ca. 3 min. ved høj hastighed, indtil blandingen er luftig og cremet. Hvis frostingen skal være mere fast tilsættes lidt mere flormelis. Hvis den skal være mere blød tilsættes ½-1 spsk. mælk. Fyld frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle. Da der kan være peanutstykker i frostingen kan den være svær at sprøjte ud gennem en stjernetyl.

3

Pynt

Sprøjt kagerne med Peanutbutter-frosting. Drys til sidst kagerne med karameltern og dryp med karamelsaucen.

4

Tip

Har du lyst til at læse mere om hvordan du får den lækreste frosting, icing og smørcreme? >>

Næringsindhold til opskriften Karamelcupcakes med peanutbutter-frosting

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2035 kJ
486 kcal
1742 kJ
416 kcal
Fedt 24.60 g 21.03 g
Kulhydrat 58.49 g 49.99 g
Protein 7.55 g 6.46 g