Flag

Monster cupcakes

12 stk.
Middelsvær
135 minutter
Monstrene består både af brownie- og cookiedej. Gør dem sjove med forskelligfarvet frosting og udtryksfulde sukkerøjne, et sjovt bageprojekt med børn.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose
sprøjtetyl, flere forskellige

Ingredienser

Cookiedej
50 gblødt smør
50 gbrun farin
1æg str. M/L
110 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 ghakket mørk chokolade
Browniedej
100 gblødt smør
100 ghakket mørk chokolade
2æg str. M/L
60 gbrun farin
40 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Bagepulver
120 ghvedemel
Topping og pynt
1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
200 gblødt smør
1 - 2 spsk.sødmælk
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
1 pakkeDr. Oetker Sugar Eyes

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Base for Buttercream
Picture - Dr. Oetker Vaniljearoma
Picture - Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Red Colour
Picture - Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Cookiedej

50 gblødt smør
50 gbrun farin
1æg str. M/L
110 ghvedemel
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 ghakket mørk chokolade

Pisk smør, brun farin og æg godt sammen til blandingen er ensartet. Sigt mel og bagepulver ned i blandingen. Tilføj chokolade og rør dejen sammen, så chokoladen bliver jævnt fordelt.

2

Browniedej

100 gblødt smør
100 ghakket mørk chokolade
3æg str. M/L
60 gbrun farin
40 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Bagepulver
120 ghvedemel

Smelt smør og chokolade sammen, enten i en kasserolle eller i mikrobølgeovn, lad det køle let af.


Pisk æg, brun farin og sukker lyst og luftigt i en skål. Bland chokolademassen sammen med æggeblandingen. Sigt bagepulver og hvedemel i massen og rør det godt sammen.


Lav 12 kugler af cookiedejen og læg en kugle i hver muffinform. Fordel derefter browniedejen i muffinformene. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

Bagetid: about 15 Minutes

3

Kagetopping og pynt

1 poseDr. Oetker Base for Buttercream
200 gblødt smør
1 - 2 spsk.sødmælk
2 tsk.Dr. Oetker Vaniljearoma
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk.Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour
1 pakkeDr. Oetker Sugar Eyes

Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål og tilsæt stuetempereret smør. Pisk først kort ved lav hastighed og derefter ved høj hastighed i 4 minutter, til cremen er lys og luftigt.

Fordel smørcremen i fire skåle og farv den i hver sin farve med rød, gul, grøn og blå Concentrated Colours. Kom smørcremen i fire sprøjteposer, gerne med forskellige tyller. Sprøjt smørcremen på kagerne og pynt med Sugar Eyes. 


Tips

Du kan med fordel ligge muffinformene dobbelt eller komme dem ned i en metal muffinform, på den måde undgår du at kagerne flyder ud.

Har du lyst til at prøve at lave dine egne sukkerøjne? Så finder du opskriften med forklarende video her.