
Monster cupcakes
Se produkter
Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.
Pisk smør, brun farin og æg godt sammen til blandingen er ensartet. Sigt mel og bagepulver ned i blandingen. Tilføj chokolade og rør dejen sammen, så chokoladen bliver jævnt fordelt.
Smelt smør og chokolade sammen, enten i en kasserolle eller i mikrobølgeovn, lad det køle let af.
Pisk æg, brun farin og sukker lyst og luftigt i en skål. Bland chokolademassen sammen med æggeblandingen. Sigt bagepulver og hvedemel i massen og rør det godt sammen.
Lav 12 kugler af cookiedejen og læg en kugle i hver muffinform. Fordel derefter browniedejen i muffinformene. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: ca. 15 minutter
Kom smør, flormelis og vaniljearoma i en skål. Pisk kort med en håndmixer ved lav hastighed til ingredienserne er blandet. Pisk derefter ved høj hastighed i 3-4 minutter til smørcremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis smørcremen er for blød.
Fordel smørcremen i fire skåle og farv den i hver sin farve med rød, gul, grøn og blå Concentrated Colours. Kom smørcremen i fire sprøjteposer, gerne med forskellige tyller. Sprøjt smørcremen på kagerne og pynt med Sugar Eyes.
Du kan med fordel ligge muffinformene dobbelt eller komme dem ned i en metal muffinform, på den måde undgår du at kagerne flyder ud.
Har du lyst til at prøve at lave dine egne sukkerøjne? Så finder du opskriften med forklarende video her.
Relaterede opskrifter

Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

Flagermuse cupcakes

Galaxy Donuts

Bryllupscupcakes

Edderkoppe-cupcakes

Krydrede julecupcakes
