Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krydrede julecupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En juleopskrift på lækre og dekorative cupcakes, der smager skønt af julens mange smage. De er fyldt med varme krydderier og et hint af citron og æble.

10 - 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krydrede julecupcakes

Kagedej:

300 g hvedemel
1 ½ tsk. stødt kanel
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Brunt Bagepulver
150 g rørsukker
½ tsk. fint salt
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
revet skal fra ½ ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
2 æg str. M/L
1 ½ dl smagsneutral olie (fx. rapsolie)
1 dl kærnemælk
100 g revne æbler

Topping og pynt:

300 g flormelis
100 g blødt smør
100 g flødeost
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
revet skal fra ½ ubehandlet citron
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Sigt hvedemel, kanel, natron og bagepulver i en skål. Bland rørsukker, salt, mandler og chokolade og rør det sammen med melblandingen. Lav en fordybning i midten.


I en anden skål blandes citronskal, vaniljeekstrakt, æg, olie, kærnemælk og revet æble, som hældes i fordybningen i melblandingen. Vend dejen sammen og stop akkurat når dejen er ensartet. Fordel dejen i muffinforme.


Bag kagerne i 18-20 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

Pisk flormelis, smør, ost, citronskal og vaniljeekstrakt sammen med en håndmixer. Pisk i 5 min. ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Tilsæt grøn konditorfarve og pisk til farven er jævn. Hvis frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.


Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel.

Tip

Som et alternativ til frosting kan du også lave en glasur af flormelis og appelsinsaft.

Næringsindhold til opskriften Krydrede julecupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2395 kJ
572 kcal
1738 kJ
415 kcal
Fedt 30.00 g 21.74 g
Kulhydrat 67.36 g 48.81 g
Protein 6.54 g 4.74 g