Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Med opskriften på æblemuffins får du de lækreste muffins der både ligner og smager af æble.

18 - 22 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
1 groftrevet æble (ca 1,5 dl), fx Jonagold

Pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
1 spsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
5 - 8 saltstænger
Dr. Oetker Writing Icing Decór , grøn

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme. Tril 18-22 små kugler af staniol. Placer muffinformene af papir  (Dr. Oekter Ternede Muffinforme) i den faste muffinbageform.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver, og bland det i dejen skiftevis med mælken. Tilsæt til sidst revet æble og vend rundt.

Fordel dejen i muffinformene og læg en staniolkugle mellem bageform og papirsform så formen får et indhak og ligner et æble. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Fordel dejen i formene og sæt dem i en muffin-bageplade. Tril små kugler af stanniol og placer dem mellem muffinformen og papirsformen, så dejen får et indhak. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

4

Topping og pynt

Hæld kagemoussen i en skål og tilsæt 2 ½ dl mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Tilsæt den røde konditorfarve. Smør kagemoussen i et jævn lag på hver muffin. Bræk saltstængerne i en passende længde, de skal ligne stilken på æblet. Stik en saltstang ned der hvor staniolkuglen har lavet det lille indhak, og lav til sidst et grønt blad med den grønne dekorations glasur.

Tips og tricks

Du kan også røre din egen grønne glasur af flormelis og æggehvide tilsat grøn konditorfarve.

Næringsindhold til opskriften Lækre Æblemuffins | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 980 kJ
234 kcal
1181 kJ
282 kcal
Fedt 9.70 g 11.68 g
Kulhydrat 28.64 g 34.51 g
Protein 4.16 g 5.01 g