Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Med indfarvet frosting og såkaldte russiske tyller er det ingen sag at lave fine blomster af smørcreme på dine cupcakes. Læs her hvordan.

ca. 12 portioner

for let øvede 30 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker rose tyl 16 mm
Dr. Oetker blad tyl; 18 mm

Basis creamcheese-frosting:

320 g flormelis
50 g blødt smør
125 g flødeost
Dr. Oetker Rød Konditorfarve eller Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Blå Konditorfarve eller Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve eller Concentrated Green Colour

Tilberedning

Tilberedning

1

Basis creamcheese-frosting

Bland flormelis, stuetempereret smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed og dernæst ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Tilsæt mere flormelis, hvis cream cheese frostingen er for tynd.

2

Indfarv frostingen

Kom 2/3 af frostingen i en skål, denne portion skal bruges til blomsternes yderste blade. Tilsæt Rød Konditorfarve (eller anden farve), indtil den ønskede farve opnås.


Del den resterende, ufarvede portion frosting i to ligestore portioner. Farv den ene halvdel med Blå Konditorfarve (eller anden farve), dette skal bruges til det inderste af blomsten. Farv den resterende portion med Grøn Konditorfarve til bladene. 

Læg et stykke husholdningsfilm på bordet. Fordel den lyserøde frosting til de yderste blomsterblade i en stribe på husholdningsfilmen. Fordel den blå frosting til blomstens inderste blade i en tynd stribe på midten ovenpå den lyserøde frosting, som vist på billedet.

Rul husholdningsfilmen sammen til en rulle.

Luk enderne af rullen sammen og klip hul i den ene ende.

3

Blomster med russisk blomstertyl

Læg rullen af husholdningsfilm ned i en sprøjtepose med en russisk blomstertyl (fx Dr. Oetker Rose tyl).

Sprøjt russiske blomster af smørcremen på toppen af cupcakes.

4

Grønne blade

Kom den grønne frosting i en sprøjtepose med bladtyl (Dr. Oetker Bladtyl). Sprøjt blade imellem og rundt om blomsterne. 

Tips

Interesseret i flere opskrifter på frostings eller icings? Så klik her og læs vores opskrifter på royal icing og frostings i flere smagsvarianter.


Du kan selvfølgelig brug lige de farver du har lyst til, til dine blomster. Prøv også at pynte dine lagkager eller andre kager med de fine blomster.

Næringsindhold til opskriften Lav blomster af smørcreme med russiske tyller

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 729 kJ
174 kcal
1738 kJ
415 kcal
Fedt 6.57 g 15.64 g
Kulhydrat 27.23 g 64.84 g
Protein 1.08 g 2.58 g