Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker, klassisk kage uden laktose og gluten. Den er meget simpel og har et væld af dekorationsmuligheder. Perfekt til klassens time eller fødselsdagen

20 - 22 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Redskaber:

bradepande; 23 x 33 cm

Kagedej:

250 g laktosefri smør
275 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
225 g rismel
100 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 dl laktosefri mælk

Topping og pynt:

200 g flormelis
2 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Vend det i dejen sammen med mandelmel og mælk. Fordel dejen i en bradepande, der er smurt og eventuelt foret med bagepapir.

Bag kagen i 40-45 min. Afkøl kagen inden den pyntes.

2

Topping og pynt

Lav en glasur af flormelis, varmt vand og konditorfarve. Fordel glasuren på den afkølede kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.

OBS

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Næringsindhold til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1185kJ
283kcal
1645kJ
393kcal
Fedt 12.54g 17.41g
Kulhydrat 39.49g 54.84g
Protein 2.93g 4.07g