Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker, klassisk kage uden laktose og gluten. Den er meget simpel og har et væld af dekorationsmuligheder. Perfekt til klassens time eller fødselsdagen

20 - 22 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Vaniljedej:

250 g laktosefri smør , stuetempereret
275 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
4 æg str. M/L
225 g rismel
100 g kartoffelmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 dl laktosefri letmælk

Glasur og pynt:

200 g flormelis
ca. 2 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Super Hero

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Vaniljedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. Bland rismel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og sigt det i dejen. Tilsæt mandelmel og mælk og vend dejen samme. Kom dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. foret med bagepapir.


Bag kagen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen inden den pyntes.

2

Glasur og pynt

Rør en glasur af flormelis, konditorfarve og varmt vand, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den kolde kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.

OBS

Vær opmærksom på at ikke alt Dr. Oetkers krymmel er glutenfrit. Du kan tjekke for allergener på vores hjemmeside under det specifikke produkt.

Tip

Se vores side om glutenfri bagning for inspiration til flere glutenfri opskrifter.

Næringsindhold til opskriften Lys bradepandekage - uden gluten og laktose

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1260 kJ
301 kcal
1499 kJ
358 kcal
Fedt 12.76 g 15.19 g
Kulhydrat 43.07 g 51.27 g
Protein 3.27 g 3.89 g