
Lys bradepandekage
Se produkter
Tænd ovnen på 175 °C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver i og vend det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm), evt. med bagepapir i. Bag kagen i 40-45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Vend kagen ud af formen og afkøl på bagerist. Alternativt kan kagen også køle af i formen.
Bagetid: 40 - 45 minutter
Rør en glasur af flormelis, konditorfarve og varmt vand, juster med vand til den ønskede konsistens opnås. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage. Pynt med krymmel inden glasuren størkner.
Hvis du vil have en nem glasur med en dejlig smag så prøve Dr. Oekter Icing & Frosting der fås i tre smagsvarianter: Choco Dream, Berry Fantasy og Juicy Lemon. Du kan både bruge dem til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en cream cheese frosting.
Relaterede opskrifter

Saftig og krydret Gugelhupf kage

Banankage med Chocolate Chips - uden gluten

Banditkage - grøn mazarinkage

Toscatærte

Saftig chokoladekage med nem glasur

Berry Fantasy bradepandekage

Krydderkage med æbler & dadler

Lys bradepandekage - uden gluten og laktose
