Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandelbudding

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Savner du den klassiske mandelbudding? Her er opskriften på hvordan du nemt laver en cremet budding med en dejlig smag af mandel.

6 - 8 portioner

nem 25 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelbudding

Mandelbudding:

1 brev Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 g sukker
1 l letmælk
2 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 - 2 spsk. Dr. Oetker Hakkede Mandler (kan udelades)

Ristede mandelflager:

20 g Dr. Oetker Mandelflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Mandelbudding

Hæld et brev buddingpulver i en skål. Tilsæt sukker og røre det til en jævning med 2 dl letmælk.



Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i under kraftig omrøring. Kom derefter gryden tilbage på varmen og kog buddingen op under konstant omrøring i mindst 1 minut. 


Tilsæt Mandelaroma og Hakkede Mandler. Hæld buddingen i en skål, buddingeform eller fordel den i glas. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Ristede mandelflager

Rist mandelflagerne på en tør pande, indtil de er let gyldne. Det fremhæver smagen i mandlerne. Lad dem køle af.


Vend enten forsigtig buddingen ud på en tallerken eller server den i formen. Pynt buddingen med mandelflagerne inden servering.

Tips

Skyl din skål eller form i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den senere skal vendes ud på en tallerken.


Find flere opskrifter på siden Budding - den klassiske dessert.

Næringsindhold til opskriften Mandelbudding

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 875 kJ
209 kcal
498 kJ
119 kcal
Fedt 5.57 g 3.16 g
Kulhydrat 31.05 g 17.64 g
Protein 6.05 g 3.44 g