til opskriften Mandelbudding
1 brev | Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag |
100 g | sukker |
1 l | letmælk |
2 tsk. | Dr. Oetker Mandelaroma |
1 spsk. | Dr. Oetker Hakkede Mandler (kan udelades) |
20 g | Dr. Oetker Mandelflager |
Et brev buddingpulver hældes i en skål, hvor det blandes med sukker og røres til en jævning med 2 dl mælk.
Bring det resterende af mælken (8 dl) i kog i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt jævningen lidt ad gangen under konstant omrøring. Bring igen buddingen i kog under stadig omrøring, og lad den koge i mindst 1 minut ved svag varme og under kraftig omrøring.
Smag buddingen til med Mandelaroma og tilsæt de hakkede mandler. Hæld buddingen i en skål eller fordel i glas. Sæt den til afkøling i køleskab i mindst 4 timer.
Rist mandelflagerne let på en varm pande, indtil de er let gyldne. Det fremhæver smagen i mandlerne. Pynt buddingen med mandelflagerne inden servering.
Skyl din skål i koldt vand inden du hælder buddingen i. Så slipper buddingen lettere skålen, når den senere skal vendes ud på en tallerken.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
850kJ 203kcal |
486kJ 116kcal |
Fedt | 5.15g | 2.94g |
Kulhydrat | 31.16g | 17.80g |
Protein | 5.99g | 3.42g |