Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Her finder du opskrifter og tips til at lave lækker chokoladebudding, mandelbudding og rombudding.

Budding - den klassiske dessert

Her har vi samlet opskrifterne på Dr. Oetkers klassiske Mandelbudding, Chokoladebudding og Rombudding. Alle opskrifterne er lavet med Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. Du kan dermed nemt og hurtigt fremtrylle en lækker budding med den klassiske Dr. Oetker budding.

En blød og lækker budding er en ægte mormor dessert. Nu behøver du ikke stå i køkkenet i flere timer for at fremtrylle denne glemte skat. Det eneste du behøver er Dr. Oetkers buddingpulver med vaniljesmag, mælk og sukker. Lad den køle af i køleskabet og server den til hverdagens små sejre.

Vi sørger for at buddingopskrifterne er nemme at lave, ved at tage dig gennem opskrifterne trin for trin - og vi garanterer for et lækkert og velsmagende resultat! 


God fornøjelse og velbekomme!

Hvordan laver man budding med Dr. Oetker Buddingpulver med vaniljesmag?

Alle opskrifterne på budding på denne side er lavet med udgangspunkt i Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. 

Dr. Oetker Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. Et brev svarer til 8 portioner budding og tilberedes med 1 l letmælk og 100 g sukker. Efter en tur i køleskabet er buddingen klar til servering!

 

Tips til at vende budding ud:

  1. Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder
  2. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud
  3. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest 
  4. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over åbningen 
  5. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag. Lav samtidig et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.
     

Hvad hvis buddingen nægter at komme ud?

Hvis buddingen nægter at komme ud, køres en kniv rundt langs kanten indtil den slipper. Du kan også holde formen lidt på skrå og hive buddingen lidt ud af formen for dermed at lukke lidt luft ind i den ene side.