Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Budding - den klassiske dessert

Her har vi samlet opskrifterne og tips på de Dr. Oetkers klassiske Mandelbudding, Chokoladebudding og Rombudding, samt på 3 nye varianter af budding. Alle opskrifterne er lavet med Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. Du kan dermed nemt og hurtigt fremtrylle en lækker budding med den klassiske Dr. Oetker budding.

En blød og lækker budding er en ægte mormor dessert. Nu behøver du ikke stå i køkkenet i flere timer for at fremtrylle denne glemte skat. Det eneste du behøver er Dr. Oetkers buddingpulver med vaniljesmag, mælk og sukker. Lad den køle af i køleskabet og server den til hverdagens små sejre.

Vi sørger for at buddingopskrifterne er nemme at lave, ved at tage dig gennem opskrifterne trin for trin - og vi garanterer for et lækkert og velsmagende resultat! 


God fornøjelse og velbekomme!

Hvordan laver man budding med Dr. Oetker Buddingpulver med vaniljesmag?

Alle opskrifterne på budding på denne side er lavet med udgangspunkt i Dr. Oetker Budding med vaniljesmag. 

Dr. Oetker Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. Et brev svarer til 8 portioner budding og tilberedes med 1 l letmælk og 100 g sukker. Efter en tur i køleskabet er buddingen klar til servering!

 

Tips til at vende budding ud:

  1. Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder
  2. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud
  3. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest 
  4. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over åbningen 
  5. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag. Lav samtidig et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.
     

Hvad hvis buddingen nægter at komme ud?

Hvis buddingen nægter at komme ud, køres en kniv rundt langs kanten indtil den slipper. Du kan også holde formen lidt på skrå og hive buddingen lidt ud af formen for dermed at lukke lidt luft ind i den ene side.