Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske pavlova i ny fortolkning som marengsbunde med chokolade og karamel. Fyld den lille skål af marengs op med vaniljeflødeskum og friske bær.

ca. 6 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Redskaber:

håndmixer

Marengsbunde:

3 æggehvider
225 g sukker
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
ca. 50 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Flødeskum med vanilje og pynt:

2 ½ dl piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 - 200 g jordbær (skåret i kvarte på den lange side)
100 - 200 g hindbær
100 - 200 g blåbær
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengsbunde

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Tilsæt Chocolate Chips og vend Toffee Dessertsauce i marengsmassen.



Beklæd en bradepande med bagepapir. Form 6 marengsbunde ved hjælp af en ske på bagepapiret. Lav en let fordybning i midten af hver maregnsbund.


Bag marengsbundene i ca. 1 time. Marengsen skal stadig være sej og saftig inden i. 


Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges dem. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.

2

Flødeskum med vanilje og pynt

Kom de afkølede marengsbunde på en tallerken. 


Pisk fløden til en let flødeskum og vend Vanilla Paste i, man må gerne kunne se striber af vaniljepastaen. Kom flødeskum på hver marengsbund og hæld Toffee Dessertsauce over. Pynt med jordbær, hindbær, blåbær, Chocolate Silver Pearls, økologisk krymmel og mynteblade.

Tip

Find flere opskrifter og tips og tricks på vores side om marengs.

Næringsindhold til opskriften Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2319kJ
554kcal
1009kJ
241kcal
Fedt 22.72g 9.88g
Kulhydrat 81.09g 35.26g
Protein 4.92g 2.14g