Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Den klassiske pavlova i ny fortolkning som marengsbunde med chokolade og karamel. Fyld den lille skål af marengs op med vaniljeflødeskum og friske jordbær, blåbær og hindbær.

about 6 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Marengsbunde:

3 stk. æggehvider
225 g sukker
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
about 50 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Fyld:

2,5 dl piskefløde
1 - 2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
jordbær (skåret i kvarte på den lange side)
hindbær
blåbær
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

1

Marengsbunde

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

2

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Rør Chocolate Chips og vend Toffee Dessertsauce i marengsmassen.

Beklæd en bradepande med bagepapir. Form 6 marengsbunde ved hjælp af en ske. Lav en let fordybning i midten.

Bag dem i ca. 1 time ved 100 °C varmluft og tag dem ud. Det er hensigten at marengsen stadig er sej og saftig inden i. Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til du skal bruge dem. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.

3

Fyld

Når marengsbundene er helt afkølede placeres de på en tallerken. Pisk herefter fløde til en let flødeskum og vend Vanilla Paste let i, man må gerne kunne se striberne af de lækre vaniljekorn. Fordel skummen i marengsbundene og hæld Toffee Dessertsauce over sammen med jordbær, hindbær og blåbær. Pynt med Chocolate Silver Pearls, økologisk krymmel fra Dr. Oetker og en smule mynteblade.

Næringsindhold til opskriften Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2202kJ
526kcal
1424kJ
340kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 76.44g 49.32g
Protein 0g 0g