Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske pavlova i ny fortolkning som marengsbunde med chokolade og karamel. Fyld den lille skål af marengs op med vaniljeflødeskum og friske bær.

ca. 6 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Redskaber:

håndmixer

Marengsbunde:

3 æggehvider
225 g sukker
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)
ca. 50 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Flødeskum med vanilje og pynt:

2 ½ dl piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce
100 - 200 g jordbær (skåret i kvarte på den lange side)
100 - 200 g hindbær
100 - 200 g blåbær
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel
mynteblade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft.

1

Marengsbunde

Pisk æggehviderne luftige og stive, så man kan vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukkeret i lidt ad gangen mens der piskes, og pisk til marengsen er sej. Tilsæt Chocolate Chips og vend Toffee Dessertsauce i marengsmassen.



Beklæd en bradepande med bagepapir. Form 6 marengsbunde ved hjælp af en ske på bagepapiret. Lav en let fordybning i midten af hver maregnsbund.


Bag marengsbundene i ca. 1 time. Marengsen skal stadig være sej og saftig inden i. 


Afkøl marengsbundene på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges dem. De kan sagtens forberedes et par dage i forvejen.

2

Flødeskum med vanilje og pynt

Kom de afkølede marengsbunde på en tallerken. 


Pisk fløden til en let flødeskum og vend Vanilla Paste i, man må gerne kunne se striber af vaniljepastaen. Kom flødeskum på hver marengsbund og hæld Toffee Dessertsauce over. Pynt med jordbær, hindbær, blåbær, Chocolate Silver Pearls, økologisk krymmel og mynteblade.

Tip

Find flere opskrifter og tips og tricks på vores side om marengs.

Næringsindhold til opskriften Mini pavlova fyldt med vaniljeflødeskum og friske bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1897 kJ
453 kcal
967 kJ
231 kcal
Fedt 21.58 g 11.01 g
Kulhydrat 58.87 g 30.04 g
Protein 3.83 g 1.95 g