Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Monstermarengs

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Tag børnene med i køkkenet og lav disse sjove og skæve monstre ud af marengs. Giv dem liv ved at sætte sukkerøjne på og skræm alle til Halloweenfesten.

12 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Monstermarengs

Redskaber:

håndmixer

Monstermarengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand (0.75 dl)
Dr. Oetker Concentrated Black Colour
Dr. Oetker Concentrated Green Colour
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Pynt:

1 pakke Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 100 °C varmluft 


Det er vigtigt, at alle redskaberne er rene og fri for fedt, da det ellers kan påvirke resultatet af marengsen.

Monstermarengs

Hæld posens indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk med en håndmixer først på lav hastighed og derefter på høj hastighed i 3 min. Brug meget gerne et minutur til at måle tiden for at sikre, at der piskes længe nok. 


Del massen i forskellige skåle afhængigt af, hvor mange forskellige farver det skal farves i.
Tilsæt ca. 1 tsk. Concentrated Color i hver portion marengs. Vend forsigtigt farven rundt i marengsmassen, så der skabes en marmoreret effekt. Hvis farven vendes for meget rundt bliver hele massen ensfarvet.


Beklæd en bageplade med bagepapir. Sæt klatter af marengsmassen på bagepladen med to gafler. Træk lidt i marengsmassen med gaflerne, så der bliver trukket nogle små "totter" i marengsen. Sæt Sugar Eyes på monstrene og skab mange forskellige udtryk, med 1, 2 eller 3 øjne per monster. Vær forsigtig med ikke at røre det sorte i øjnene, da fedtede fingre kan få dem til at smitte af. 


Bag marengsene i ovnen i 60-75 min. Det er ved brug af varmluft muligt at bage flere plader på én gang, men det er vigtigt at varmen i ovnen ikke bliver højere end 100 °C af hensyn til sukkerøjnene.



Lad marengsene køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Tip

Brug monstermarengs som pynt på Halloween-bordet eller sæt dem på din kage for at gøre den ekstra festlig.

Næringsindhold til opskriften Monstermarengs

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 297 kJ
71 kcal
364 kJ
87 kcal
Fedt 0.00 g 0.00 g
Kulhydrat 16.98 g 20.70 g
Protein 0.69 g 0.84 g