Honningkager pyntet med glasur
ca. 25 - 35 stk.
Nem
70 minutter
Honningkager hører julen til, og du kan udstikke dejen præcis som du vil. Lav f.eks. fine snemænd pyntet med hvid glasur eller juletræer med grøn glasur.
Ingredienser
Forberedelse
Honningkagedej
300 g
honning
225 g
brun farin
225 g
smør
1 tsk.
1 brev
2
æg str. M/L
775 g
hvedemel
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin
I alt :
70 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
10 minutter
1
Honningkagedej
300 ghonning
225 gbrun farin
225 gsmør
1 tsk.Dr. Oetker Natron
1 brevDr. Oetker Brunt Bagepulver
2æg str. M/L
775 gøkologisk hvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin
Varm honning, brun farin og smør op i en gryde. Tilsæt natron og brunt bagepulver. Massen bobler op. Sæt på køl i ca. 15 min. Bland herefter æg, mel, vaniljeekstrakt og appelsinskal i massen og ælt dejen sammen. Læg dejen på køl i en frysepose i 30 min.
2
Udrulning
Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme. Rul dejen ud i ½ cm tykkelse udstik de ønskede figurer. Læg figurerne på en plade med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 10-12 min.
Bagetid
10 minutter
3
Pynt
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
Dr. Oetker Rød Pynteglasur
Dr. Oetker Grøn Pynteglasur
Dr. Oetker Black & Gold
Pynt de afkølede figurer med dekorationsglasur og krymmel.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter