Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Napoleonskager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En klassisk konditorkage med rødder i 1800'tallets københavnske konditorier. Her i en nem og hurtig udgave, med brug af færdig butterdej fra frost.

8 - 10 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Napoleonskager

Bund:

1 rulle butterdej

Fyld og pynt:

1 pose Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
150 g flormelis
2 spsk. vand
Dr. Oetker Sweetheart
125 g hindbær eller hindbærmarmelade
friske bær

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 225 °C traditionel varme.

Napoleonskagen er en rektangulær flødekage, bestående af to lag butterdej hvor der er kagemousse og syltetøj i midten. Kagen pyntes med glasur og evt. kagemousse på toppen, lidt krymmel og et bær. 
Flødeskumskagen Napoleonskage stammer fra den danske konditorkunst storhedstid tilbage i slut 1800-tallet til start 1900-tallet. 

2

Bund

Del butterdejen i 16 lige store bunde og læg dem med afstand på en bageplade. Prik med en gaffel og bag dem i cirka 12 minutter. Afkøl bundene på en bagerist.

3

Fyld og pynt

Bland et brev Cake Mousse Vanilla Taste med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Kom kagemoussen i en sprøjtepose med stjernetylle.

Lav en glasur af flormelis og vand og fordel den på halvdelen af bundene og drys med krymmel. Smør den anden halvdel med letmosede bær eller marmelade og sprøjt kagemoussen ovenpå. Læg "låget" på og pynt med bær. Server straks.

Næringsindhold til opskriften Napoleonskager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1017 kJ
243 kcal
1319 kJ
315 kcal
Fedt 8.31 g 10.80 g
Kulhydrat 38.97 g 50.61 g
Protein 2.16 g 2.81 g