Flag

Hjemmelavede hindbærsnitter med marmelade

16 portioner
Middelsvær
140 minutter
Disse hindbærsnitter er lavet af fine runde mørdejsbunde og fyldt med hjemmelavet hindbærmarmelade og pyntet med krymmel og spiselige blomster.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Mørdej med vaniljeprikker
250 ghvedemel
50 gflormelis
1 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
150 gsmør
¼ dlvand
Hindbærmarmelade
1 tsk.Dr. Oetker Geleringspulver til marmelade, 1½ kg frugt
80 glyst rørsukker
250 gfrosne hindbær
1 dlvand
1 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
Pynt
150 gflormelis
vand
1Dr. Oetker Sweetheart
1Dr. Oetker Neon krymmel
Dr. Oetker Summer
spiselige blomster

Se produkter

Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Geleringspulver til marmelade, 1½ kg frugt
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Bean Extract
Picture - Dr. Oetker Sweetheart
Picture - Dr. Oetker Neon krymmel
Picture - Dr. Oetker Summer
1

Mørdej med vaniljeprikker

250 ghvedemel
50 gflormelis
1 tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
150 gsmør
¼ dlvand

Bland hvedemel, sukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen bliver som rasp, tilsæt Vanilla Paste og saml dejen med vand. Ælt dejen hurtigt sammen, form den til en firkant og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.


Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.


Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir til den er ca. 3 mm tyk, og udstik runde cirkler (ca. ø 8 cm) med en kageudstikker eller et stort glas. Lad der være ca. 2 cm luft imellem hver cirkel. Træk kagerne forsigtigt over på en bageplade. Gentag til du har brugt al dejen.


Bag kagerne midt i ovnen 7-9 min. til de er gyldenbrune. Lad dem køle af på bagepladen.

Bagetid: 7 - 9 Minutes

2

Hindbærmarmelade

1 tsk.Dr. Oetker Geleringspulver til marmelade, 1½ kg frugt
80 glyst rørsukker

Bland geleringsmidlet i en kop med 1 spsk. af sukkeret.


Hæld hindbær i en gryde sammen med vandet, resten af sukkeret og Vanilla Bean Extract. Kog op under omrøring, indtil bærrene er møre/går fra hinanden. Tag gryden af varmen og tilsæt geleringsmidlet under omrøring. Kog marmeladen op under omrøring i ca. ½ minut. Stil til afkøling.

3

Samling og pynt

Picture - Hindbaersnitter_pack_web.jpg
150 gflormelis
vand
1Dr. Oetker Sweetheart
1Dr. Oetker Neon krymmel
Dr. Oetker Summer
spiselige blomster

Saml kagerne to og to med hindbærmarmeladen. Lav en glasur af flormelis og vand (tilsæt 1 tsk. vand ad gangen til konsistensen er passende). Fordel glasuren på kagerne og pynt med krymmel og evt. spiselige blomster inden glasuren tørrer.