Bland hvedemel, sukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen til konsistensen bliver som rasp, tilsæt Vanilla Paste og saml dejen med vand. Ælt dejen hurtigt sammen, form den til en firkant og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.
Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.
Rul mørdejen ud på et stykke bagepapir til den er ca. 3 mm tyk, og udstik runde cirkler (ca. ø 8 cm) med en kageudstikker eller et stort glas. Lad der være ca. 2 cm luft imellem hver cirkel. Træk kagerne forsigtigt over på en bageplade. Gentag til du har brugt al dejen.
Bag kagerne midt i ovnen 7-9 min. til de er gyldenbrune. Lad dem køle af på bagepladen.
Bagetid: 7 - 9 Minutes
Bland geleringsmidlet i en kop med 1 spsk. af sukkeret.
Hæld hindbær i en gryde sammen med vandet, resten af sukkeret og Vanilla Bean Extract. Kog op under omrøring, indtil bærrene er møre/går fra hinanden. Tag gryden af varmen og tilsæt geleringsmidlet under omrøring. Kog marmeladen op under omrøring i ca. ½ minut. Stil til afkøling.
Saml kagerne to og to med hindbærmarmeladen. Lav en glasur af flormelis og vand (tilsæt 1 tsk. vand ad gangen til konsistensen er passende). Fordel glasuren på kagerne og pynt med krymmel og evt. spiselige blomster inden glasuren tørrer.
Relaterede opskrifter