Flag

Nougat ganache

1 portion
Nem
15 minutter
Lækker nougat ganache til overtræk af konfekt, kager og andre søde sager. Eller lav den med mindre fløde og brug den som fyld i macarons.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Nougat ganache
75 glys chokolade
75 gblød nougat
150 gpiskefløde

Se produkter

1

Nougat ganache

75 glys chokolade
75 gblød nougat
150 gpiskefløde

Hak chokolade fint og skær nougaten i tern, kom begge dele i en skål der tåler opvarmning. 

Kom fløden i en kasserolle og varm fløden op. Hæld den varme fløde over chokolade og nougat imens der røres. Rør indtil al chokolade og nougat er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.


Tips

Hvis du ønsker at lave en ganache der kan bruges til fyld i konfekt eller macarons, så brug kun halvt så meget fløde. Lad ganachen køle af inden den bruges til fyld.

Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.