Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nougat ganache

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker nougat ganache til overtræk af konfekt, kager og andre søde sager. Eller lav den med mindre fløde og brug den som fyld i macarons.

1 portion

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nougat ganache

Nougat ganache:

75 g lys chokolade
75 g blød nougat
150 g piskefløde

Tilberedning

Tilberedning

1

Nougat ganache

Hak chokolade fint og skær nougaten i tern, kom begge dele i en skål der tåler opvarmning. 


Kom fløden i en kasserolle og varm fløden op. Hæld den varme fløde over chokolade og nougat imens der røres. Rør indtil al chokolade og nougat er smeltet. Brug ganachen med det samme til overtræk af fx cakepops eller konfekt.

Tips

Hvis du ønsker at lave en ganache der kan bruges til fyld i konfekt eller macarons, så brug kun halvt så meget fløde. Lad ganachen køle af inden den bruges til fyld.


Få mere inspiration og tips og tricks til dit arbejde med chokolade på vores temaside om chokolade.

Næringsindhold til opskriften Nougat ganache

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 5422 kJ
1295 kcal
1809 kJ
432 kcal
Fedt 95.51 g 31.84 g
Kulhydrat 97.51 g 32.50 g
Protein 11.05 g 3.68 g