Nemme makroner
ca. 30 stk.
Nem
110 minutter
Sprøde og chewy mandelmakroner, med et skønt knas og en dejlig smag af mandel og vanilje. Perfekt i en trifli eller som en småkage i sin egen ret.
Sprøde makroner kan spises som de er, eller bruges som pynt og tilbehør. Med Dr. Oetker Perfect Meringues er det nemt at få den perfekte smag og konsistens på marengsen, og disse har ekstra knald på den skønne mandelsmag gennem mandelaroma, mandelflager og hakkede mandler - mums!
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Mandelmakroner
1 brev
75 ml
vand
1 tsk.
1 tsk.
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
I alt :
110 minutter
Forb. :
20 minutter
Bagning:
90 minutter
1
Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
2
Mandelmakroner
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler
1 poseDr. Oetker Mandelflager
Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv.
Tilsæt Vanilla Paste, Mandelaroma, Hakkede Mandler og Mandelflager. Vend det hele grundigt sammen.
Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer.
Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.
Bagetid
90 minutter
Tips
Opbevar makronerne i en tætsluttende beholder.
Se vores temaside Alt om marengs for inspiration, tips og flere opskrifter.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter