Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv.
Tilsæt Vanilla Paste, Mandelaroma, Hakkede Mandler og Mandelflager. Vend det hele grundigt sammen.
Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer.
Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.
Bagetid: 90 Minutes
Opbevar makronerne i en tætsluttende beholder.
Se vores temaside Alt om marengs for inspiration, tips og flere opskrifter.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours