Klassiske kammerjunkere
80 - 100 stk.
Nem
35 minutter
Hvad siger sommer mere end koldskål med kammerjunker? Prøv at lave dine kammerjunker selv, det smager bare lige lidt bedre.
Ingredienser
Forberedelse
Kammerjunkere
250 g
hvedemel
2 tsk.
125 g
koldt smør
75 g
sukker
1
æg str. M/L
I alt :
35 minutter
Forb. :
25 minutter
Bagning:
8 minutter
1
Tænd ovnen på 200° traditionel varme.
2
Kammerjunkere
250 ghvedemel
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
125 gkoldt smør
75 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1æg str. M/L
Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål, og smuldr smørret heri til konsistensen er som rasp. Tilsæt sukker, vaniljeekstrakt og sammenpisket æg og rør dejen sammen.
Tril dejen til tykke stænger og skær dem i skiver. Tril skiverne til små kugler, læg dem på bagepladen og tryk dem flade.
Bag kammerjunkerne i midten af ovnen i 8-10 minutter.
Afkøl kammerjunkerne på bageristen og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder.
Bagetid
8 minutter
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter