Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påske-cupcakes

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Perfekte cupcakes til at fejre påsken med.

17 - 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påske-cupcakes

Kagedej:

150 g blødt smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
1 dl mælk
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
revet skal og saft fra 1 ubehandlet appelsin
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Frosting og pynt:

320 g flormelis
50 g smør
125 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
chokolade-påskeæg
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen, hvis dejen skiller tilsættes en smule af melet. Tilsæt mælk, konditorfarve, appelsinsaft og hakkede mandler og rør sigtet hvedemel, bagepulver og revet appelsinskal i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Pisk flormelis og smør med en handmixer ved lav hastighed. Tilsæt flødeost og pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese-frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

Halver frostingen i to portioner og tilsæt henholdsvis gul og grøn konditorfarve i hver portion. Pynt de afkølede kager med gul frosting og fyld den grønne frosting i en sprøjtepose med tylle. Sprøjt en rund rede ovenpå den gule frosting og pynt med chokolade-påskeæg. Du kan også dekorere nogle af dine cupcakes med den gule frosting, og med dekorationsglasuren male en påskekylling.

Næringsindhold til opskriften Påske-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1248 kJ
298 kcal
1578 kJ
377 kcal
Fedt 14.01 g 17.73 g
Kulhydrat 39.40 g 49.87 g
Protein 3.30 g 4.18 g