Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Påske-cupcakes

Perfekte cupcakes til at fejre påsken med.

17 - 20 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påske-cupcakes

Kagedej:

150 g blødt smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
1 dl mælk
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
revet skal og saft fra 1 ubehandlet appelsin
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Frosting og pynt:

320 g flormelis
50 g smør
125 g flødeost (fx. Philadelphia eller mascarpone)
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
chokolade-påskeæg
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 175° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen, hvis dejen skiller tilsættes en smule af melet. Tilsæt mælk, konditorfarve, appelsinsaft og hakkede mandler og rør sigtet hvedemel, bagepulver og revet appelsinskal i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Frosting og pynt

Pisk flormelis og smør med en handmixer ved lav hastighed. Tilsæt flødeost og pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese-frostingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes.

Halver frostingen i to portioner og tilsæt henholdsvis gul og grøn konditorfarve i hver portion. Pynt de afkølede kager med gul frosting og fyld den grønne frosting i en sprøjtepose med tylle. Sprøjt en rund rede ovenpå den gule frosting og pynt med chokolade-påskeæg. Du kan også dekorere nogle af dine cupcakes med den gule frosting, og med dekorationsglasuren male en påskekylling.

Næringsindhold til opskriften Påske-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1252kJ
299kcal
1587kJ
379kcal
Fedt 14.01g 17.73g
Kulhydrat 39.37g 49.84g
Protein 3.30g 4.18g