Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påskesmåkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre og fine påskesmåkager med mandelmel og et hint af citron. Ta’ børnene med i køkkenet op til påske og lad dem hjælpe med bagning og pyntning.

30 - 35 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskesmåkager

Småkagedej:

200 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 g sukker
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

4 spsk. flormelis
1 tsk. varmt vand
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedej

Bland sigtet hvedemel med mandelmel, hjortetaksalt, citronskal og sukker. Smuldr smør i melblandingen, og saml dejen med ægget. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik dejen og læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag småkagerne midt i ovnen i 6-8 min. til de er gyldenbrune i kanten og ovenpå. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Pynt

Lav glasur af flormelis og konditorfarve. Dekorer med glasur, krymmel og dekorationsglasur.

Opbevar småkagerne i en kagedåse. Glasuren skal være helt størknet, inden kagerne lægges til opbevaring i en kagedåse. Læg eventuelt bagepapir mellem hvert lag kager for at undgå, at de klistrer sammen.

Næringsindhold til opskriften Påskesmåkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 373 kJ
89 kcal
1767 kJ
422 kcal
Fedt 4.48 g 21.34 g
Kulhydrat 10.85 g 51.66 g
Protein 1.18 g 5.61 g