Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påskesmåkager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre og fine påskesmåkager med mandelmel og et hint af citron. Ta’ børnene med i køkkenet op til påske og lad dem hjælpe med bagning og pyntning.

30 - 35 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskesmåkager

Småkagedej:

200 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra 1 ubehandlet citron
75 g sukker
125 g smør
1 æg str. M/L

Pynt:

4 spsk. flormelis
1 tsk. varmt vand
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Småkagedej

Bland sigtet hvedemel med mandelmel, hjortetaksalt, citronskal og sukker. Smuldr smør i melblandingen, og saml dejen med ægget. Pak dejen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i mindst 30 min.

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 4 mm. Udstik dejen og læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag småkagerne midt i ovnen i 6-8 min. til de er gyldenbrune i kanten og ovenpå. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Pynt

Lav glasur af flormelis og konditorfarve. Dekorer med glasur, krymmel og dekorationsglasur.

Opbevar småkagerne i en kagedåse. Glasuren skal være helt størknet, inden kagerne lægges til opbevaring i en kagedåse. Læg eventuelt bagepapir mellem hvert lag kager for at undgå, at de klistrer sammen.

Næringsindhold til opskriften Påskesmåkager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 373 kJ
89 kcal
1767 kJ
422 kcal
Fedt 4.48 g 21.34 g
Kulhydrat 10.85 g 51.66 g
Protein 1.18 g 5.61 g