COOKIES op DR. OETKER website

Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke, navigere og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Opskrift: Pæretærte

(0)
Bedøm nu Tak for din vurdering!
    (Anbefales ikke)
    (Tilfredsstillende)
    (God)
    (Rigtig god)
    (Fremragende)

Hjemmebag, der vækker glæde.

10 - 12 portioner

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pæretærte

Tærteform; Ø 24 cm

Mørdej:

200 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Madagascar Bourbon Vaniljesukker
125 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dl mælk
50 g smør
50 g flormelis
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 æg str. M/L
6 henkogte halve pærer (1 dåse)

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland hvedemel, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen, saml dejen med ægget og læg den i køleskabet i 30 min.

2

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

3

Fyld

Til fyldet blandes brevets indhold med mælken, som piskes 1 minut til cremen er jævn. I en anden skål røres smør og flormelis blødt og mandler piskes i sammen med æggene. Rør cremen i æggemassen.

Læg pærerne til afdrypning og skær dem i lameller på den lange led, så de stadig hænger sammen i toppen. Rul tærtedejen ud og læg den i en smurt tærteform. Fordel fyldet i bunden og fordel pærerne i tærten så de synker ned i cremen.

Bag pæretærten i 40-45 minutter og lad den afkøle lidt på en bagerist. Server tærten lun med fx vaniljeis eller cremefraiche rørt op med vaniljesukker.

Næringsindhold til opskriften Pæretærte

Per portion / styk Per 100 g / ml
Energi 1040kJ
248kcal
994kJ
238kcal
Fedt 14g 13g
Kulhydrat 26g 25g
Protein 4.5g 4.3g