Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pebernøddemuffins

En lækker opskrift på pebernøddemuffins med et twist af citron og tørrende frugter. Bag dem sammen med familien og nyd dem i den hyggelige juletid.

12 - 14 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebernøddemuffins

Redskaber:

muffinforme

Kagedejen:

1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
1 spsk. kogende vand
175 g smør
175 g rørsukker
3 æg str. M/L
1 brev Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
revet skal fra ½ ubehandlet citron
150 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark , 100g

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Kagedejen

Hæld kogende vand over korenderne, og lad dem trække, mens dejen forberedes.


Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen er cremet og luftig. Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt dem til æggemassen. Tilsæt dernæst de bløde korender og chokoladen til massen. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene.


Bag kagerne i 20-25 min. Afkøl og dekorer kagerne med pynteglasur.

Næringsindhold til opskriften Pebernøddemuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1151kJ
275kcal
1666kJ
398kcal
Fedt 14.99g 21.72g
Kulhydrat 31.05g 45.00g
Protein 3.57g 5.17g