Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Pebernøddemuffins

Denne lækre juleopskrift på Pebernøddemufins får hele hjemmet til at dufte af lækkert julebag.

12 - 14 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebernøddemuffins

Kagedejen:

1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
1 spsk. kogende vand
175 g smør
175 g rørsukker
3 æg str. M/L
1 brev Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
1 brev Dr. Oetker Revet Citronskal
150 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark , 100g

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

2

Hæld kogende vand over korenderne, og lad dem trække, mens du laver dejen.

Kagedejen

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen er cremet og luftig. Tilsæt de tørre ingredienser og dernæst korender og chokolade i æggemassen. Rør til dejen er jævn og fordel den i muffinformene.

3

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl og dekorer kagerne med pynteglasur.

Næringsindhold til opskriften Pebernøddemuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1147kJ
274kcal
1666kJ
398kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g