Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pebernøddemuffins

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker opskrift på muffins med de samme krydderier som i pebernødder. Bag dem sammen med familien og nyd dem i den hyggelige juletid.

12 - 14 stk.

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebernøddemuffins

Redskaber:

håndmixer
12 - 14 muffinforme

Muffindej:

1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
1 spsk. kogende vand
175 g blødt smør
175 g rørsukker
3 æg str. M/L
1 brev Dr. Oetker Pebernøddekrydderi
revet skal fra ½ ubehandlet citron
150 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g), eller hakket chokolade.

Pynt:

Dr. Oetker Pynteglasur
1 Dr. Oetker Pynteglasur, rød

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

1

Muffindej

Kom Korender i en skål og hæld kogende vand over, og lad det trække, mens dejen forberedes.

Pisk smør og rørsukker blødt og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen, til massen er cremet og luftig, pisk godt imellem hvert æg. 


Tilsæt Pebernøddekrydderi, fintrevet citronskal og hvedemel, vend dejen sammen. Tilsæt herefter de opblødte korender samt Chocolate Chips til dejen. Rør dejen sammen og fordel den i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Pynt

Brug Hvid og Rød Pynteglasur til at dekorere de afkølede muffins, tegn fx hjerter og stjerne og drys evt. med krymmel.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.

Næringsindhold til opskriften Pebernøddemuffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1151 kJ
275 kcal
1671 kJ
399 kcal
Fedt 14.15 g 20.51 g
Kulhydrat 29.86 g 43.27 g
Protein 3.54 g 5.13 g