
After Eight® Cupcakes med Pebermynte Mousse
Ingredienser
Tilberedning:
Tænd ovnen på 160 °C varmluft.
Pisk smør, sukker, vanillesukker og kakao luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt imellem hvert æg. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt hakket chokolade/chokoladeknapper og Naturlig Pebermynteekstrakt og rør dejen godt sammen.
Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Kom brevets indhold i en skål og tilsæt letmælk, Concentrated Green Colour og Naturlig Pebermynteekstrakt. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Kom moussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl. Sprøjt toppe på hver kage. Pynt med After Eight chokolade og frisk mynte.
Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.
Relaterede opskrifter

Luksus citronkage

Jasmins julecupcakes med appelsin

Kryddermuffins

Cupcakes med pistacie og saltkaramel | Liv Martine

Pebermynte Black Magic Chokoladekage til jul

Pebermynteis med After Eight®

#BagLiveMedOetker | Havfrue og Haj-Cupcakes

Banoffee cupcakes
