Flag

Ristede kakaonødder

30 - 40 stk.
Middelsvær
60 minutter
Disse lækre kakaobønner smager fantastisk og er perfekte som dejlig julekonfekt.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Ristede kakaonødder
50 gDr. Oetker Smuttede Mandler
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
100 gsukker
2 spsk.vand
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk.flormelis
1 spsk.kakao eller 100 g mørk chokolade

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Smuttede Mandler
Picture - Dr. Oetker Valnødder (50 g)
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1

Ristede kakaonødder

50 gDr. Oetker Smuttede Mandler
1 poseDr. Oetker Valnødder (50 g)
100 gsukker
2 spsk.vand
1 spsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk.flormelis
1 spsk.kakao eller 100 g mørk chokolade

Kom mandler, valnødder, sukker, vand og vaniljesukker i en sauterpande eller wok og varm op ved kraftig varme under omrøring. Sukkeret bliver hvidt og tørt. Fortsæt med at varme nødderne under omrøring til sukkeret er gyldenbrunt og mat.


Fordel nødderne på et stykke bagepapir, pil dem fra hinanden med en gaffel og lad dem køle af.


Tip

Vend evt. de brændte nødder i en blanding af flormelis og kakao eller overtræk med chokolade. For en ekstra julet smagsvariant kan nødderne drysses med kanel.