Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Ristede kakaonødder

Disse lækre kakaobønner smager fantastisk og er perfekte som dejlig julekonfekt.

30 - 40 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Ristede kakaonødder

Ristede kakaonødder:

50 g Dr. Oetker Smuttede Mandler , smuttede
50 g valnøddekerner
100 g sukker
2 spsk. vand
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. flormelis
1 spsk. kakao eller 100 g mørk chokolade

preparation

Tilberedning

1

Ristede kakaonødder

Kom mandler, valnødder, sukker, vand og vaniljesukker i en sauterpande eller wok og varm op ved kraftig varme under omrøring. Sukkeret bliver hvidt og tørt. Fortsæt med at varme nødderne under omrøring til sukkeret er gyldenbrunt og mat.

Fordel nødderne på et stykke bagepapir, pil dem fra hinanden med en gaffel og lad dem køle af.

Vend evt. de brændte nødder i en blanding af flormelis og kakao eller overtræk med chokolade.

Næringsindhold til opskriften Ristede kakaonødder

PER PORTION / STYK PER 100 G / ML
Energi 147kJ
35kcal
1846kJ
441kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g