Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Romkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En rigtig fin og lækker småkage lavet på butterdej og pyntet med hvid glasur med romsmag og lidt ribsgelé. Romkagen kombinerer det søde og syrlige perfekt.

20 - 25 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Romkage

Fyld:

4 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme

Dejen:

500 g butterdej

Pynt:

125 g flormelis
1 spsk. varmt vand
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
ribsgelé (eller anden)

Tilberedning

Tilberedning

1

Fyld

Hæld mælken i en skål. Med et piskeris piskes cremepulveret i mælken. Pisk kagecremen 1 min. og stil den i køleskabet i 20 min.

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

2

Dejen

Udstik butterdejen i runde kager med et udstikker eller et glas (ø 9-10 cm). Læg en skefuld creme på hver kage og læg dem i smurte linseforme.

Bag romkagerne midt i ovnen i 15-20 min. til de er gyldenbrune. Afkøl romkagerne på en bagerist

3

Pynt

Lav en glasur af flormelis, vand og romaroma, og pynt romkagerne rundt i kanten. Læg en skefuld gele i midten af hver romkage.

Næringsindhold til opskriften Romkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 540 kJ
129 kcal
1495 kJ
357 kcal
Fedt 5.72 g 15.89 g
Kulhydrat 17.43 g 48.42 g
Protein 1.41 g 3.93 g