Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Saftig Squashkage

Denne nemme squashkage er lækker og svampet og tilmed en god måde at undgå madspild på og få sneget lidt ekstra grøntsager ind i kosten.

8 - 10 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Saftig Squashkage

Redskaber:

springform; ø 20 cm

Squashkage:

185 g sukker
1,5 dl smagsneutral olie
2 stk. æg str. M/L
165 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 knsp. salt
250 g revet squash - ca. en hel
1 pose Dr. Oetker Valnødder , grofthakket

Flødeostecreme:

25 g smeltet smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour , eller efter ønske

Naturligt grønt pynt:

10 g Dr. Oetker Hasselnøddeflager ca. 1 spsk
Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Rør æggene i.


Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål.

Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og tilsæt den revne squash.


Beklæd bunden af springformen med bagepapir og hæld dejen i. Bag kagen på næstnederste rille i ca. 50 min.


Mærk efter med et træspyd i midten af kagen. Når der ikke kommer dej med op på træspyddet, er kagen færdigbagt. Stil kagen til afkøling.

2

Flødeostecreme

Smelt smørret og stil det til afkøling.


Pisk flødeost og flormelis sammen, tilsæt det afkølede smør og pisk til blandingen er lys og luftig. Tilsæt grøn farve efter ønske.


Flæk kagen og smør 1/3-del af cremen imellem lagene. Pynt med runde rosetter på toppen, sprøjtet ud i cirkler, indenfra og ud med en stjernetyl.

3

Naturligt grønt krymmel af hasselnøddeflager

Bland hasselnøddeflagerne med Concentrated Green Colour (koncentreret grøn farve), tilsæt et par dråber af gangen, indtil den ønskede farve er opnået.


Knus flagerne med en gaffel og lad dem tørre et par timer, inden du pynter den færdige kage.

Tip

Kagen kan holde sig 2-3 dage på køl.

Næringsindhold til opskriften Saftig Squashkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2299kJ
549kcal
1520kJ
363kcal
Fedt 28.24g 18.70g
Kulhydrat 65.33g 43.27g
Protein 6.35g 4.21g