Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Saftig Squashkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne nemme squashkage er lækker og svampet og tilmed en god måde at undgå madspild på og få sneget lidt ekstra grøntsager ind i kosten.

8 - 10 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Saftig Squashkage

Redskaber:

Dr. Oetker Retro springform; ø 20 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm

Squashkage:

185 g sukker
1 ½ dl smagsneutral olie
2 æg str. M/L
165 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 tsk. Dr. Oetker Kagekrydderi
1 knsp. fint salt
250 g revet squash - det svarer ca. til 1 hel squash
1 pose Dr. Oetker Valnødder , grofthakket

Flødeostecreme:

25 g smeltet smør
100 g flødeost naturel
250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour , eller efter ønske

Naturligt grønt krymmel af hasselnøddeflager:

10 g Dr. Oetker Hasselnøddeflager ca. 1 spsk
Dr. Oetker Concentrated Green Colour

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Squashkage

Rør sukker og olie sammen med et piskeris. Rør æggene i.

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Rør derefter de våde ingredienser sammen med de tørre og tilsæt revet squash.

Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på næst nederste rille i ca. 50 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Lad kagen køle helt af.

2

Flødeostecreme

Smelt smørret og stil det til afkøling.

Pisk flødeost og flormelis sammen, tilsæt det afkølede smør og pisk til blandingen er lys og luftig. Tilsæt Concentrated Green Colour farve efter ønske.

Flæk den afkølede kage i to lige store bunde. Kom den ene bund på et fad og smør 1/3-del af cremen udover bunden, top med den anden bund. Kom den resterende smørcreme i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt rosetter på toppen af kagen. Sprøjt en roset ved at starte indefra og sprøjt ud i en cirkel.

3

Naturligt grønt krymmel af hasselnøddeflager

Bland hasselnøddeflager med Concentrated Green Colour, tilsæt et par dråber ad gangen, indtil den ønskede farve er opnået.

Knus flagerne med en gaffel og lad dem tørre, helst et par timer, inden de drysses på kagen.

Tip

Kagen kan holde sig 2-3 dage på køl.

Næringsindhold til opskriften Saftig Squashkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2286 kJ
546 kcal
1516 kJ
362 kcal
Fedt 28.24 g 18.70 g
Kulhydrat 65.38 g 43.30 g
Protein 6.35 g 4.21 g