Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

S'mores cupcakes med rabarberkompot & marshmallow topping

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne dejlige opskrift på skønne cupcakes med rabarberfyld, toppet med det bedste af det bedste - marshmallows! Perfekte til enhver sommerlejlighed.

ca. 12 stk.

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften S'mores cupcakes med rabarberkompot & marshmallow topping

Redskaber:

håndmixer
muffinforme
termometer
sprøjtepose
gasbrænder

Kagedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
¾ dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Fyld:

200 g rabarber , snittede
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
75 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Marshmallow-topping:

7 blade Dr. Oetker Husblas
¾ dl vand
250 g sukker
¾ dl lys sirup
1 spsk. vand
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C varmluft.

1

Kagedej

Rør smør og sukker blødt og cremet. Pisk æggene i ét ad gangen og pisk min. 1 min. for hvert æg. Rør hyldeblomstdrik og mandelmel i æggemassen. Sigt hvedemel samt bagepulver ned i massen og rør dejen godt sammen. Fordel dejen muffinformene.


Bag kagerne i ca. 20 minutter.

2

Fyld

Bring langsomt rabarber, vaniljesukker og sukker i kog. Kog til rabarberne er møre og smag til med citronekstrakt.


Lav et hul med en teske i midten af hver bagte cupcake og fyld med rabarberkompotten.

3

Marshmallow-topping

Læg husblas i blød i koldt vand, mens sukkerblandingen laves.


Kom vand, sukker og sirup i en gryde og bring blandingen langsomt i kog under omrøring. Kog sukkerblandingen ved svag varme, til sukkeret er opløst. Skru derefter op for varmen, og kog til sukkerblandingen når 130 °C. Det er vigtigt, at temperaturen når helt op på de 130 °C (max. 140 °C), da toppingen ellers ikke får den rigtige konsistens.

Bland 1 spsk. vand med 2 tsk. Naturlig Citronekstrakt.Pres væden fra husblassen og opløs det i citronvandet samt lidt af sukkerlagen. Kom det i skålen og tilsæt resten af sukkerlagen. Pisk blandingen ved medium hastighed 8-10 min., til konsistensen er lidt som tyggegummi og minder om marengs. Kom straks blandingen i en sprøjtepose og sprøjt små toppe oven på kagerne, så hullet med rabarberkompot lukkes.

Lad kagerne stå lidt og brænd dem herefter gyldne med en gasbrænder.

Tip

Kagerne holder sig fint 2-3 dage, men vent med at brænde toppingen til kort før servering.


Servér kagerne til pinse, Sankt Hans eller enhver anden sommer-komsammen. De er også rigtig lækre på en picnic.

Næringsindhold til opskriften S'mores cupcakes med rabarberkompot & marshmallow topping

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1637 kJ
391 kcal
1290 kJ
308 kcal
Fedt 15.67 g 12.34 g
Kulhydrat 57.55 g 45.31 g
Protein 5.07 g 3.99 g