Flag

Tiramisu

4 portioner
Nem
80 minutter
Luftig creme, søde ladyfingers, bitter kakao og kaffe harmonerer perfekt i den italienske dessert. Vores Creme Tiramisu gør det nemt at tilberede den.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
si

Ingredienser

Tiramisu
2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
about 100 gladyfingers
1 dlstærk kaffe afkølet
about ½ tsk.Dr. Oetker Romaroma
kakao

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Creme Tiramisu
Picture - Dr. Oetker Romaroma
1

Creme Tiramisu

2 ½ dlletmælk
1 brevDr. Oetker Creme Tiramisu
about 100 gladyfingers
1 dlstærk kaffe afkølet
about ½ tsk.Dr. Oetker Romaroma
kakao

Kom mælk og indholdet fra et brev Creme Tiramisu i en skål. Pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed til pulveret er blevet opløst, derefter ved højeste hastighed i 3 minutter.

2

Samling

Kom kaffe i et glas eller skål, hvor der er plads til at dyppe ladyfingers i. Tilsæt Romaroma. 


Dyp kort en ladyfinger i kaffen, og kom den i bunden af et dessertglas (knæk evt. småkagen i mindre stykker, hvis nødvendigt), kom lidt creme over og gentag med ladyfingers og creme. 


Stil desserterne på køl og lad dem sætte sig i mindst 1 time, men gerne længere.

Sigt toppen af hver portion med lidt kakaopulver lige inden servering. 


Tips

Du kan også erstatte Romaroma med fx marsala, cognac, rom eller amaretto, du skal dog nok bruge lidt mere, smag dig frem.

Hvis du ikke har nogle små dessertglas så prøv at lave tiramisuen i ét stort fad. Brug et fad på ca. 18 x 18 cm. Brug her 150-200 g ladyfingers, 3 dl stærk kaffe og 1 tsk. Dr. Oetker Romaroma og ellers følg ovenstående opskrift.