Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Toscatærte

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Trods navnet består Toscatærte faktisk af en bagt kagedej toppet med en knasende karamel med mandler.

12 - 16 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Toscatærte

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 24 cm

Kagedej:

50 g smør
2 æg str. M/L
165 g sukker
¾ dl piskefløde
100 g hvedemel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Mandeltopping:

100 g Dr. Oetker Smuttede Mandler
150 g sukker
100 g smør
¾ dl piskefløde

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Kom smørret i en kasserolle og smelt det ved lav varme,  lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk smeltet smør og fløde i æggemassen. Sigt mel og bagepulver i massen og vend det forsigtigt sammen indtil dejen er ensartet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 24 cm) gerne med bagepapir i bunden, glat dejen ud. Bag kagen midt i ovnen i 12-15 minutter.

2

Mandeltopping

Hak mandlerne groft og kom dem i en kasserolle sammen med sukker, smør og piskefløde. Varm blandingen op ved svag varme og lad det simre i ca. 3 minutter.


Fordel nøddeblandingen på den bagte kage og bag kagen i yderligere 8-10 minutter indtil den er let gylden. Lad kagen køle helt af inden den befries fra formen.

Næringsindhold til opskriften Toscatærte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1223kJ
292kcal
1796kJ
429kcal
Fedt 17.87g 26.27g
Kulhydrat 28.70g 42.21g
Protein 3.80g 5.58g