Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Toscatærte

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 16 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Toscatærte

Springform; Ø 24 cm:

Mørdej:

50 g smør
2 æg str. M/L
165 g sukker
0,75 dl piskefløde
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
100 g hvedemel
Smør til formen

Fyld:

100 g Dr. Oetker Smuttede Mandler , smuttede
150 g sukker
100 g smør
0,75 dl piskefløde

preparation

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 190° traditionel varme.

2

Mørdej

Smelt smørret ved lav varme og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Pisk smeltet smør og fløde i æggemassen. Vend mel og bagepulver forsigtigt i blandingen til massen er ensartet.

Smør springformen med smør og fordel dejen i formen. Bag tærtebunden midt i ovnen i 12-15 minutter.

3

Fyld

Hak mandlerne groft og bland dem sammen med sukker, smør og piskefløde i en gryde og varm blandingen op ved svag varme. Lad det simre ca. 3 minutter.

Fordel nøddefyldet på tærtebunden og bag tærten yderligere 8-10 minutter til kagen er let gylden. Afkøl tærten på en kagerist.

Næringsindhold til opskriften Toscatærte

PER PORTION / STYK PER 100 G / ML
Energi 1214kJ
290kcal
1784kJ
426kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 28g 42g
Protein 0g 0g