
Banankage
Se produkter
Tænd ovnen på 180° C varmluft.
Smelt smørret i en gryde eller i mikroovn, lad det køle let.
Pisk sukker, æg og vaniljesukker cremet og luftigt. Tilsæt banantern, hakket chokolade, sigtet mel og bagepulver til æggemassen og rør godt. Rør den smeltede smør i dejen. Kom dejen i bradepande eller en bradepande med bagepapir.
Bag kagen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen på en bagerist.
Bagetid: 25 - 30 minutter
Sigt flormelis og kakao sammen, tilsæt varmt vand indtil den ønskede konsisten er opnået. Overtræk den afkølede kage med glasuren og dekorer med Choko Mix eller Earthy Cocoa krymmel.
Hvis du vil lave en endnu nemmere chokoladeglasur, så prøv vores Choco Dream Icing & Frosting. Du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller cream cheese frosting. Vi har her samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.
Relaterede opskrifter

Saftig og krydret Gugelhupf kage

Citronmåne

Glutenfri græskarkage med mandler

Brownie

Marmorkage

Gulerodskage med creamcheese frosting

Banan-karamel bradepandekage | Liv Martine

Banankage med Chocolate Chips - uden gluten
