Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vanilje- og kokoskage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Elsker du kokos? Denne kage er nem at røre sammen og hurtig at bage. En vanlije- kokoskage er noget alle kan lide, da den både er saftig og har bid.

18 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vanilje- og kokoskage

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Kokoskage:

200 g blødt smør
250 g sukker
5 æg str. M/L
2 spsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 dl mælk
100 g kokosmel
¼ tsk. salt
300 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Vaniljeglasur og pynt:

250 g flormelis
5 spsk. piskefløde
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ˚C traditionel varme.

1

Kokoskage

Pisk smør og sukker cremet og lyst. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Tilsæt Naturlig Vaniljeekstrakt, mælk, kokos, salt, sigtet hvedemel og bagepulver. Pisk kort, til dejen er ensartet. 


Kom dejen i en bradepande (23 x 33 cm), der er smurt eller med bagepapir i. Bag vanilje-kokoskagen midt i ovnen i 30-35 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen i formen.

2

Vaniljeglasur og pynt

Rør en cremet glasur af flormelis, piskefløde og vaniljeekstrakt. Tilsæt mere flormelis, hvis glasuren bliver for tynd. 


Fordel glasuren i et jævnt lag over den afkølede kage og pynt med Organic Leafy Pear krymmel eller anden krymmel, imens glasuren stadig er fugtig.

Næringsindhold til opskriften Vanilje- og kokoskage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1315 kJ
314 kcal
1528 kJ
365 kcal
Fedt 15.14 g 17.61 g
Kulhydrat 37.12 g 43.16 g
Protein 4.37 g 5.08 g