Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vaniljehjerter med hindbærsyltetøj

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine, små kager, som smager intenst af vanilje. Hjerteformen er ikke en nødvendighed, men sødt er det.

16 - 18 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljehjerter med hindbærsyltetøj

Dejen:

300 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g koldt smør i tern
75 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 æg str. S
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Fyld:

400 g hindbærmarmelade

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland mel og mandelmel sammen i en skål og smuldr smørret heri til konsistensen er som rasp. Tilsæt flormelis, vaniljearoma, æg og Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Ælt hurtigt dejen sammen til den er jævn. Ælt ikke for meget, da småkagerne så kan blive tunge og kompakte.



Pak dejen ind i film og læg den i køleskabet i 30 minutter.

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

2

Fyld

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 0,5 cm. Udstik småkagerne med en udstiksform og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Med en tommelfinger trykkes let et hjerte ned i hver kage, som fyldes med lidt hindbærmarmelade.


Bag vaniljehjerterne i 10-12 minutter til de er let gyldne Flyt forsigtigt vaniljehjerterne over på en bagerist til afkøling. Opbevar kagerne i en kagedåse i op til en uge.

Næringsindhold til opskriften Vaniljehjerter med hindbærsyltetøj

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 967 kJ
231 kcal
1557 kJ
372 kcal
Fedt 9.45 g 15.23 g
Kulhydrat 32.72 g 52.78 g
Protein 2.93 g 4.73 g