Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Vaniljehjerter med hindbærsyltetøj

Fine, små kager, som smager intenst af vanilje. Hjerteformen er ikke en nødvendighed, men sødt er det.

16 - 18 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vaniljehjerter med hindbærsyltetøj

Dejen:

300 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
150 g koldt smør i tern
75 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 æg str. S
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Fyld:

400 g hindbærmarmelade

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland mel og mandelmel sammen i en skål og smuldr smørret heri til konsistensen er som rasp. Tilsæt flormelis, vaniljearoma, æg og Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Ælt hurtigt dejen sammen til den er jævn. Ælt ikke for meget, da småkagerne så kan blive tunge og kompakte.



Pak dejen ind i film og læg den i køleskabet i 30 minutter.

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

2

Fyld

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 0,5 cm. Udstik småkagerne med en udstiksform og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Med en tommelfinger trykkes let et hjerte ned i hver kage, som fyldes med lidt hindbærmarmelade.


Bag vaniljehjerterne i 10-12 minutter til de er let gyldne Flyt forsigtigt vaniljehjerterne over på en bagerist til afkøling. Opbevar kagerne i en kagedåse i op til en uge.

Næringsindhold til opskriften Vaniljehjerter med hindbærsyltetøj

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 967kJ
231kcal
1557kJ
372kcal
Fedt 9.45g 15.23g
Kulhydrat 32.72g 52.78g
Protein 2.93g 4.73g