Pisk smør og sukker godt sammen. Rør æggeblommer og vaniljesukker. Sigt hjortetaksalt og hvedemel sammen i en skål, og bland det med den hakkede vaniljestang. Ælt herefter smør- og melblandingen sammen. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180° C traditionel varme.
Tril dejen til små kugler, der er lidt mindre end en to-krone. Læg kuglerne på en bageplade, og tryk dem en anelse med en gaffel. Dyp evt. gaflen i mel, så dejen ikke hænger fast.
Bag kagerne 7-8 minutter, til de er let gyldne. Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder i køleskabet.
Bagetid: 7 - 8 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :140 minutterMiddelsvær150 - 200 stk.