Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Flødeost er erstattet med opblødte cashewnødder i denne veganske cheesecake, og er blendet med massevis af hindbær. Pynt smukt med hindbær.

10 - 12 portioner

for let øvede 90 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund

Redskaber:

foodprocessor eller minihakker
Dr. Oetker Retro springform; ø 18 cm
kageplast

Mandelbund:

100 g dadler uden sten
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler , a 50g
1 - 2 spsk. kokosolie
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
1 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa , kan undlades
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter , a 50g

Vegansk hindbærmousse:

200 g cashewnødder, usaltede
450 g frosne hindbær , optøede
80 g ahornsirup (65 ml)
2 breve Dr. Oetker Vegegel - vegansk alternativ til gelatine
2 dl koldt vand
2 spsk. citronsaft
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
150 g kokosolie , smeltet

Pynt:

2 bakker friske hindbær , ca. 350 g

Tilberedning

Tilberedning

Værktøj du får brug for i denne opskrift

Til denne opskrift er det vigtigt med en god foodprocesser eller blender for at lykkes. Del evt. hindbærmousseopskriften i to, hvis din blenders skål er for lille.


Vi har brugt en ø 18 cm springform beklædt med bagepapir i bunden og foret med kageplast, så det er let at befri kagen. Hvis du kun har en større form, kan du evt. gange bunden op, og lade mousselaget være lavere. Så skal du bare beregne flere friske hindbær til pynt.

1

Forberedelse

Læg de rå cashewnødder i blød i koldt vand mindst 2 timer (gerne 4 timer) inden de skal bruges. Dermed bliver de blødgjorte og fungerer perfekt som et vegansk alternativ til flødeost i denne opskrift.

2

Mandelbund

Hak dadlerne i en foodprocessor eller lignende sammen med de hakkede mandler. Tilsæt smeltet kokosolie, mandelaroma og evt. kakaopulver, og blend til massen er nogenlunde jævn. Tag massen ud på bordet og ælt mandelsplitterne i.


Læg et stykke bagepapir henover bunden af en springform (ø 18 cm) og luk formen rundt om bunden, så papiret ligger stramt. Beklæd siderne med kageplast. Fordel daddelmassen ud over formens bund. Pres den ensartet og stil bunden i køleskabet.

3

Vegansk hindbærmousse

Kom frosne hindbær og ahornsirup i en kasserolle og bring det i kog, rør så hindbærerne bliver rørt lidt ud.


Opløs Vegegel i koldt vand, og tilsæt den til hindbærmassen under omrøring. Kog til massen tykner (1-2 minutter). Tilsæt citronsaft og vaniljeekstrakt og lad massen afkøle let.


Dræn cashewnødderne og blend til de er så findelte som muligt. Tilsæt smeltet kokosolie og blend igen. Tilsæt hindbærmassen og blend til massen er ensartet.


Hæld moussen over nøddebunden og bank formen mod bordpladen, så overfladen bliver jævn. Stil kagen på køl i 3-4 timer til moussen har sat sig.

4

Pynt

Befri forsigtigt kagen fra formen og kom den på et serveringsfad. Træk forsigtigt kageplasten af kanten og pynt toppen med tætte cirkler af friske hindbær. Start i kanten og arbejd indad. Kagen kan holde sig op til 2 dage i køleskab.

Flere veganske og vegetariske kager med Vegegel

Find flere opskrifter på kager med det veganske geleringsmiddel Vegegel her.

Næringsindhold til opskriften Vegansk hindbær-moussekage på nøddebund

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1608 kJ
384 kcal
1093 kJ
261 kcal
Fedt 29.64 g 20.16 g
Kulhydrat 20.02 g 13.62 g
Protein 6.27 g 4.27 g