Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Natron

Natron har været en fast bestanddel i Dr. Oetkers sortiment i mange år. Dr. Oetker Natron bruges som hævemiddel i bagværk.

Natron indeholder ingen syre, til forskel fra bagepulver. Denne form for hævemiddel passer bedst til kager med sure ingredienser, fx. citronmåne eller brownie, eller til kager, som indeholder surmælksprodukter som eksempelvis kærnemælk. Når natron kommer i kontakt med det sure i dejen opstår kuldioxid, og dejen begynder at hæve.

Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.

Dr. Oetker Natron fås i dåser á 140 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Køb produktet online her::

Ingredienser Natron

Hævemiddel (Natriumhydrogencarbonat (E 500)).

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Natron

Per 100g
Energi 0 kJ
0 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 67.5 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Anvendelse: Anvendes som hævemiddel ved bagning og til neutralisering af syre.

Nettovægt: 100g