Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Natron

Natron har været en fast bestanddel i Dr. Oetkers sortiment i mange år. Dr. Oetker Natron bruges som hævemiddel i bagværk.

Natron indeholder ingen syre, til forskel fra bagepulver. Denne form for hævemiddel passer bedst til kager med sure ingredienser, fx. citronmåne eller brownie, eller til kager, som indeholder surmælksprodukter som eksempelvis kærnemælk. Når natron kommer i kontakt med det sure i dejen opstår kuldioxid, og dejen begynder at hæve.

Hvis man erstatter bagepulver med natron kan smagen nemt blive bitter, hvis dejen ikke indeholder et surmælksprodukt. Natron kan godt erstattes med bagepulver, men det er bedst at anvende det, som opskriften foreskriver.
 
Hvis man bager med natron, skal dejen indeholde ingredienser der indeholder syre for at aktivere natronen, det kan fx være: surmælksprodukter (fx kærnemælk og yoghurt), brun farin, sirup, chokolade, kakaopulver, eddike og nogle frugtsafter (fx citron og appelsin).

Dr. Oetker Natron fås i dåser á 140 g.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Natron

Hævemiddel (Natriumhydrogencarbonat (E 500)).

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Natron

PER 100 G
Energi 0 kJ
0 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 67,5 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Anvendelse: Anvendes som hævemiddel ved bagning og til neutralisering af syre.

Nettovægt: 140g