Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Budding med vaniljesmag

Dampen fra mælken, der er ved at komme i kog, og duften af vanilje vækker minder fra en svunden tid. Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag er nem og lige til at tilberede. 8 portioner budding tilberedes med 1 l letmælk og 100 g sukker.

Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag fås i pakker med 2 breve á 160 g.

Tilberedning af Budding med vaniljesmag (pr. brev):

  1. Et brevbuddingpulver hældes i en skål, blandes med 100 g sukker og røres til en jævning i 2 dl letmælk.
  2. Resten af mælken (8 dl) bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i.
  3. Kom gryden tilbage på varmen og lad den koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut.
  4. Hæld buddingen i en skål, der er skyllet i koldt vand, og stil den i køleskabet mindst 4 timer. Vend derefter buddingen ud på et fad.


Tip:
Rombudding:
Det er nemt og hurtigt at lave en rombudding: Tilsæt 3 tsk. romaroma, når du koger vaniljebuddingen op, så får du en velsmagende rombudding.

Du kan også erstatte ca. 1 dl af mælken med 1 dl ægte rom, så du kun anvender 9 dl mælk. Tilsæt rommen lidt ad gangen, og smag til undervejs, så buddingen ikke kommer til at smage for stærkt.



Tip til når din budding skal ud af formen:

  1. Sørg for at formen er helt kold fra start, sæt den evt. i køleskabet inden du begynder.
  2. Skyl formen i koldt vand. Tør den ikke af men lad den være fugtig når du hælder buddingen i. Så slipper den nemlig bedre når den skal ud.
  3. Lad evt. buddingen stå natten over inden serveringen. Så bliver buddingen flottest.
  4. Dyp buddingformen i varmt vand når buddingen skal ud af formen. Læg en tallerken/et fad over den.
  5. Vend form og tallerken/fad rundt i et snuptag, og lav et nedadgående slag i luften, så buddingen tvinges fra formen med et svup.

Hvis buddingen nægter at komme ud, kan det hjælpe enten at løsne med en kniv rundt i kanten. Du kan også holde formen lidt på skrå og forsøge at lukke lidt luft ind i den ene side ved at "hive" buddingen lidt ud fra formen. Husk at holde buddingen over et fad/en tallerken.

 

Find flere gode råd samt spændende opskrifter på lækre buddinger her.



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Budding med vaniljesmag

Majsstivelse, salt, aroma, farve (carotener, riboflavin).

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Budding med vaniljesmag

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 431
102
Fedt 1,3
heraf mættede fedtsyrer 0,9
Kulhydrat 19
heraf sukkerarter 13
Protein 3,1
Salt 0,15

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ikke for varmt.

Nettovægt: 160g