Flag

Appelsinbudding med frisk appelsinsalat

about 8 portioner
Nem
270 minutter
Prøv denne lækre budding med smag af appelsin. Spis den sammen med en frisk appelsinsalat toppet med granatæblekerner og ristede mandelsplitter.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
buddingform; 1 liter

Ingredienser

Appelsinbudding
1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 gsukker
1 lletmælk
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin
Appelsinsalat
50 gsukker
2 spsk.vand
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
4appelsiner
1granatæble
Dr. Oetker Mandelsplitter

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Mandelsplitter
1

Appelsinbudding

1 brevDr. Oetker Familie-Pakke Budding med vaniljesmag
100 gsukker
1 lletmælk
fintrevet skal af 1 ubehandlet appelsin

Hæld brevets indhold i en skål og bland det sammen med sukkeret. Tilsæt 2 dl mælk og rør blandingen til en jævning.

Bring resten af mælken (8 dl) i kog. Tag gryden af varmen og rør jævningen i. Kom den derefter tilbage over varmen og kog buddingen op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Tilsæt fintrevet appelsinskal og rør det godt sammen. Skyl formen med koldt vand og hæld buddingen deri. Stil den i køleskabet i mindst 4 timer.

2

Appelsinsalat

50 gsukker
2 spsk.vand
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
4appelsiner
1granatæble
Dr. Oetker Mandelsplitter

Tænd ovnen på 140 °C varmluft.

Rist mandelsplitterne midt i ovnen i 8-10 minutter. Hold øje med dem, da de let brænder på. Lad dem køle af.

Kom sukker, vand og Vanilla Paste i en lille gryde og lad det koge op under svag varme, indtil al sukker er opløst. Lad siruppen køle af.

Befri kernerne fra granatæblet. Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver. Læg skiverne på et fad, drys med granatæblekerner og hæld vaniljesiruppen over. Drys med de ristede mandelsplitter lige inden servering.

3

Servering

Picture - Appelsinbudding gaffel web

Vend buddingen ud på et serveringsfad. Hvis den ikke vil komme ud så prøv at løsn kanten på buddingen fra formen med en lille spids kniv, eller dyp buddingen hurtigt i meget varmt vand.

Servér buddingen sammen med appelsinsalaten.


Tip

Find flere opskrifter og inspiration på buddingopskrifter.dk.