
Red velvet-cupcakes
Se produkter
Tænd ovnen op 180° C varmluft.
Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt rød konditorfarve og vaniljesukker. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og kakao i blandingen, tilsæt kærnemælk og eddike (eddiken smages ikke i dejen, men bidrager til en flot farve) og rør til dejen er jævn. Fordel dejen i muffinforme.
Bag kagerne i 15-20 minutter. Det er vigtigt, at kagerne ikke får for lang tid, da de hurtigt bliver tørre.
Bagetid: 15 - 20 minutter
Afkøl kagerne på en bagerist.
Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel efter ønske.
Relaterede opskrifter

Pebernøddemuffins

Mugcake med hindbær og vanilje

Lækre muffins med citron og frisk ingefær

Juletræ cupcakes

Studenter cupcakes

Jordbær-cheesecake-cupcakes

Mugcakes med blåbær og mandelflager

Regnbuemuffins
