Flag

Red velvet-cupcakes

12 - 15 stk.
Nem
90 minutter
Perfekt som overraskelse til den du holder af.
Red velvet cake stammer fra USA og direkte oversat betyder det rød fløjels kage, navnet referer til den karakteristiske røde farve kagen har. Farven er måske rød, men kagen smager let af chokolade, da der er lidt kakao i dejen. Vi har lavet kagen som små cupcakes og har dekoreret hver kage med en...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
muffinforme

Ingredienser

Kagedej
110 gblødt smør
150 gsukker
1æg str. M/L
3 spsk.Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
140 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk.kakao
1 ½ dlkærnemælk
½ tsk.eddike
Topping og pynt
1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlmælk
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Neon krymmel

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Rød Konditorfarve
Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
Picture - Dr. Oetker Sweetheart
Picture - Dr. Oetker Neon krymmel

Tænd ovnen op 180° C varmluft.

1

Kagedej

110 gblødt smør
150 gsukker
1æg str. M/L
3 spsk.Dr. Oetker Rød Konditorfarve
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
140 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk.kakao
1 ½ dlkærnemælk
½ tsk.eddike

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt ægget og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt rød konditorfarve og vaniljesukker. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og kakao i blandingen, tilsæt kærnemælk og eddike (eddiken smages ikke i dejen, men bidrager til en flot farve) og rør til dejen er jævn. Fordel dejen i muffinforme.


Bag kagerne i 15-20 minutter. Det er vigtigt, at kagerne ikke får for lang tid, da de hurtigt bliver tørre.

Bagetid: 15 - 20 Minutes


Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

1 brevDr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dlmælk
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Neon krymmel

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.


Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel efter ønske.