Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Sigt hvedemel, kakao, Natron og Bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, Vaniljesukker og salt, og rør det hele sammen.
Tilsæt æg, kaffe, mælk og olie, og rør indtil dejen er samlet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl kagen fuldstændigt. Befri den derefter fra formen, og del kagen i to bunde med en brødkniv.
Bagetid: about 45 Minutes
Kom indholdet af et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål, og tilsæt mælk, Grøn Konditorfarve og Pebermyntearoma. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig.
Kom den ene bund på et serveringsfad. Fordel 1/3 af moussen over bunden og kom den anden bund ovenpå. Smør kagen op med den resterende mousse, og gem lidt til pyntning af kagen.
Kom den resterende pebermyntemousse i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små toppe på toppen af kagen, så det ligner grantræer. Tag Christmas Party krymmel i hånden og pres det ind i moussen hele vejen rundt på kagens kant. Drys til sidst lidt Christmas Party krymmel over de små træer oven på kagen.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader