Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme.
Sigt hvedemel, kakao, natron og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og salt, og rør det hele sammen.
Tilsæt æg, kaffe, mælk og olie, og rør indtil dejen er samlet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.
Afkøl kagen fuldstændigt. Befri den derefter fra formen, og del kagen i to bunde med en brødkniv.
Bagetid: about 45 Minutes
Kom indholdet af et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål, og tilsæt mælk, Grøn Konditorfarve og Pebermyntearoma. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig.
Kom den ene bund på et serveringsfad. Fordel 1/3 af moussen over bunden og kom den anden bund ovenpå. Smør kagen op med den resterende mousse, og gem lidt til pyntning af kagen.
Kom den resterende pebermyntemousse i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små toppe på toppen af kagen, så det ligner grantræer. Tag Christmas Party krymmel i hånden og pres det ind i moussen hele vejen rundt på kagens kant. Drys til sidst lidt Christmas Party krymmel over de små træer oven på kagen.
Relaterede opskrifter
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader
Lagkager og roulader