Appelsinsirup med vanilje
6 - 10 portioner
Nem
20 minutter
Prøv denne opskrift på appelsinsirup som alternativ til kirsebærsaucen til ris à la mande, eller ovenpå lidt vaniljeis.
Ingredienser
Forberedelse
Appelsinsirup
5 dl
appelsinsaft friskpresset
250 g
sukker
1 spsk.
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek
I alt :
20 minutter
Forb. :
20 minutter
1
Appelsinsirup
5 dlappelsinsaft friskpresset
250 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek
Bring appelsinsaft, sukker og vaniljepasta i kog i en gryde. Kog det ind til en tynd sirup. Lad siruppen køle af.
Prøv at servere appelsinsiruppen på risalamande istedet for kirsebærsauce, eller kom den over lidt vaniljeis.
Tips
Opbevar siruppen i køleskabet.
Hvis du har mod på det, så prøv at smage siruppen til med lidt Sambal Oelek, så den får et strejf af chili.
Du kan finde opskrifter og yderligere inspiration på vores temaside om risalamande.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter