
Appelsinsirup med vanilje
6 - 10 portioner
Nem
20 minutter
Prøv denne opskrift på appelsinsirup som alternativ til kirsebærsaucen til ris à la mande, eller ovenpå lidt vaniljeis.
Ingredienser
Forberedelse
Appelsinsirup
5 dl
appelsinsaft friskpresset
250 g
sukker
1 spsk.
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek
Se produkter
I alt :
20 minutter
Forb. :
20 minutter
1
Appelsinsirup
5 dlappelsinsaft friskpresset
250 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek
Bring appelsinsaft, sukker og vaniljepasta i kog i en gryde. Kog det ind til en tynd sirup. Lad siruppen køle af.
Prøv at servere appelsinsiruppen på risalamande istedet for kirsebærsauce, eller kom den over lidt vaniljeis.
Tips
Opbevar siruppen i køleskabet.
Hvis du har mod på det, så prøv at smage siruppen til med lidt Sambal Oelek, så den får et strejf af chili.
Du kan finde opskrifter og yderligere inspiration på vores temaside om risalamande.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter
Jordbærsyltetøj a la Mojito![]()

25 MinNem
Jordbærsyltetøj a la Mojito
25 MinNem
Jordbærsyltetøj a la Mojito
Hyldeblomstdrik med ingefær![]()

30 MinNem
Hyldeblomstdrik med ingefær
30 MinNem
Hyldeblomstdrik med ingefær
Rabarbersaft med vanilje![]()

760 MinNem
Rabarbersaft med vanilje
760 MinNem
Rabarbersaft med vanilje
Blåbær-hindbær syltetøj![]()

20 MinNem
Blåbær-hindbær syltetøj
20 MinNem
Blåbær-hindbær syltetøj
Hybenmarmelade med vanilje og citron![]()

50 MinMiddelsvær
Hybenmarmelade med vanilje og citron
50 MinMiddelsvær
Hybenmarmelade med vanilje og citron
Kirsebærsauce![]()

15 MinNem
Kirsebærsauce
15 MinNem
Kirsebærsauce
Blommer i Madeira syltetøj![]()

30 MinNem
Blommer i Madeira syltetøj
30 MinNem
Blommer i Madeira syltetøj
Blåbærsyltetøj![]()

20 MinNem
Blåbærsyltetøj
20 MinNem
Blåbærsyltetøj