Flag

Appelsinsirup med vanilje

6 - 10 portioner
Nem
20 minutter
Prøv denne opskrift på appelsinsirup som alternativ til kirsebærsaucen til ris à la mande, eller ovenpå lidt vaniljeis.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Appelsinsirup
5 dlappelsinsaft friskpresset
250 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
1

Appelsinsirup

5 dlappelsinsaft friskpresset
250 gsukker
1 spsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Evt. 1 tsk. Sambal Oelek

Bring appelsinsaft, sukker og vaniljepasta i kog i en gryde. Kog det ind til en tynd sirup. Lad siruppen køle af. 


Prøv at servere appelsinsiruppen på risalamande istedet for kirsebærsauce, eller kom den over lidt vaniljeis.


Tips

Opbevar siruppen i køleskabet.

Hvis du har mod på det, så prøv at smage siruppen til med lidt Sambal Oelek, så den får et strejf af chili.

Du kan finde opskrifter og yderligere inspiration på vores temaside om risalamande.