
Julet Tiramisu - trifli
Ingredienser
Tilberedning:
Tænd ovnen på 100 °C varmluft.
Kom indholdet fra et brev Perfect Meringues i en skål og tilsæt vand. Pisk først kort på lav hastighed og derefter på højeste hastighed i 3 minutter, indtil marengsen er luftig og stiv. Tilsæt vanilje pasta, mandelaroma, hakkede mandler og mandelflager. Vend det hele grundigt sammen. Kom makronmassen i en sprøjtepose, med en stor rund tyl eller klip et hul i posen. Sprøjt 30 makroner (ca. ø 4 cm) på en bageplade beklædt med bagepapir. Alternativt kan makronerne afsættes med 2 spiseskeer.
Bag makronerne i ovnen i 90 minutter. Afkøl dem på en rist.
Bagetid: 90 Minutes
Bland indholdet fra et brev Creme Tiramisu med letmælk. Pisk med en håndmixer først kort ved lav hastighed og derefter i 3 minutter ved høj hastighed til cremen er luftig. Stil cremen på køl i ca. 1 time.
Hak 12 makroner groft. Rør derefter cremen forsigtigt igennem.
Fordel halvdelen af de hakkede makroner i portionsglas, kom derefter halvdelen af cremen over, fordel kirsebærsaucen ligeligt mellem glassene, kom de resterende makroner over og slut af med den resterende Creme Tiramisu.
Sigt lidt kakao over hver portion og drys med lidt hakket chokolade. Spray friske kirsebær med Gold Glitter Spray og top hvert glas med et forgyldt kirsebær. Server straks efter samling.
Denne opskrift giver 4-6 portioner, afhængigt af hvor store portioner der ønskers og hvor store glas man anvender.
Du kan med fordel lave makronerne i forvejen, så de er klar når du vil lave desserten.
Der vil være makroner tilovers, de kan opbevares i en tætsluttende beholder og spises som småkager.
Relaterede opskrifter

Sukkerfri vaniljebudding

Rabarbergrød

Mini pavlova med vaniljeflødeskum og friske bær

Varm hjemmelavet kakao

Tiramisu med jordbær

Krydderkage med tranebær

Jordbær-rabarbergrød

Karamel-is med skildpadder
