Sigt mel og bagepulver i en røreskål. Tilsæt de resterende ingredienser og pisk alt kort sammen til dejen er glat. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 30 minutter.
Varm en non-stick pande op over medium varme. Kom ca. 1½ spiseske dej i panden per pandekage. Steg pandekagerne ved middel varme til de er gyldenbrune på begge sider. Gentag til alt dejen er brugt.
Skræl bananen og skær den i skiver. Top pandekagerne med bananskiver, valnødder og ahornsirup eller din yndlings topping.
Hvis du ikke har en non-stick pande så kan du stege pandekagerne i lidt olie eller vegansk smør.
Kom pandekagerne i et tildækket fad i takt med at de bliver færdige og hold dem varme i en ovn tændt på ca. 100 ºC.
Hjemmelavet syltetøj er også en lækker topping til veganske pandekager.
Relaterede opskrifter
Desserter
Desserter
Desserter
Desserter
Brød og boller
Småkager og petit fours
Desserter
Desserter
Desserter
Forb. :70 minutterabout 4 portioner