Flag

Tykke veganske pandekager

about 4 portioner
Nem
70 minutter
Prøv denne nemme opskrift på luftige pandekager med vanilje. Pandekagerne er veganske og perfekt til en lækker brunch.
Amerikanske pandekager eller tykke pandekager? Lige meget hvad du kalder dem så smager de bare godt og er perfekt til en luksus morgenmad eller brunch. Denne opskrift er lavet uden æg og med sojayoghurt og plantemælk, så den er både laktosefri og vegansk.
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image

Ingredienser

Pandekagedej
200 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
2 spsk.brun farin
1 knsp.fint salt
1 ¾ dlmandeldrik eller anden plantedrik
1 ½ dldansk vand
150 gsojayoghurt naturel
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste
Topping
1banan
Dr. Oetker Valnødder
ahornsirup

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Vanilla Paste
Picture - Dr. Oetker Valnødder
1

Pandekagedej

200 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
2 spsk.brun farin
1 knsp.fint salt
1 ¾ dlmandeldrik eller anden plantedrik
1 ½ dldansk vand
150 gsojayoghurt
1 tsk.Dr. Oetker Vanilla Paste

Sigt mel og bagepulver i en røreskål. Tilsæt de resterende ingredienser og pisk alt kort sammen til dejen er glat. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 30 minutter.

2

Stegning

Varm en non-stick pande op over medium varme. Kom ca. 1½ spiseske dej i panden per pandekage. Steg pandekagerne ved middel varme til de er gyldenbrune på begge sider. Gentag til alt dejen er brugt.

3

Servering

1banan
Dr. Oetker Valnødder
ahornsirup

Skræl bananen og skær den i skiver. Top pandekagerne med bananskiver, valnødder og ahornsirup eller din yndlings topping.


Tips

Hvis du ikke har en non-stick pande så kan du stege pandekagerne i lidt olie eller vegansk smør.

Kom pandekagerne i et tildækket fad i takt med at de bliver færdige og hold dem varme i en ovn tændt på ca. 100 ºC. 

Hjemmelavet syltetøj er også en lækker topping til veganske pandekager.