
Tykke veganske pandekager
Se produkter
Sigt mel og bagepulver i en røreskål. Tilsæt de resterende ingredienser og pisk alt kort sammen til dejen er glat. Lad dejen trække i køleskabet i ca. 30 minutter.
Varm en non-stick pande op over medium varme. Kom ca. 1½ spiseske dej i panden per pandekage. Steg pandekagerne ved middel varme til de er gyldenbrune på begge sider. Gentag til alt dejen er brugt.
Skræl bananen og skær den i skiver. Top pandekagerne med bananskiver, valnødder og ahornsirup eller din yndlings topping.
Hvis du ikke har en non-stick pande så kan du stege pandekagerne i lidt olie eller vegansk smør.
Kom pandekagerne i et tildækket fad i takt med at de bliver færdige og hold dem varme i en ovn tændt på ca. 100 ºC.
Hjemmelavet syltetøj er også en lækker topping til veganske pandekager.
Relaterede opskrifter

Rombudding

Klassisk koldskål

Appelsinbudding med frisk appelsinsalat

Chiagrød med vanilje

Veganske cookies med banan og chokolade

Bananpandekager

Tiramisu med jordbær

Varm chokolade på pind med chili og skumfiduser
