Chai-fudge
ca. 36 stk.
Nem
70 minutter
Chai-fudgen er en nem og hurtig konfekt til jul, men kan også smeltes i varm mælk, som en varm drik at lune sig med, på de ekstra kolde vinterdage.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Chai-fudge
400 g
Nestlé sødet kondenseret mælk
400 g
hakket hvid chokolade
1 ½ tsk.
2 ½ tsk.
½ tsk.
stødt kanel
¾ tsk.
stødt kardemomme
¼ tsk.
fint salt
evt. krymmel
Redskaber
form; 20 x 20 cm
I alt :
70 minutter
Forb. :
10 minutter
Hvile:
60 minutter
1
Tilberedning
400 gNestlé sødet kondenseret mælk
400 ghakket hvid chokolade
1 ½ tsk.Taylor & Colledge Vanilla Paste
2 ½ tsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
½ tsk.stødt kanel
¾ tsk.stødt kardemomme
¼ gfint salt
evt. krymmel
Kom alle ingredienserne i en gryde. Varm det hele op under omrøring indtil alle ingredienserne er smeltet sammen. Massen må ikke komme op og koge. Hæld massen i en form (20x20 cm) beklædt med bagepapir. Kom den i fryseren i ca. 1 time, til den har sat sig. Skær derefter fudgen ud i stykker på 3x3 cm. Opbevar fudgen i køleskabet, men tag den gerne ud lidt tid før servering.
Tips
Fudgen kan også smeltes i varm mælk for at få en lækker hvid chokolade chaidrik.
Prøv at hælde den flydende fudgemasse på skeer og pynt med krymmel. Skeerne kan bruges til at lave den varme chaidrik og så er de en fin gaveidé.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter