Tænd ovnen på 90 °C varmluft.
Pisk æggehviderne stive og luftige med en håndmixer, først kort på lav hastighed og herefter på høj hastighed i 3 minutter. Man skal kunne vende bunden i vejret på skålen uden at æggehviderne falder ud. Drys sukker og Vaniljesukker i lidt ad gangen, mens der piskes, og pisk til marengsen er sej og der ikke længere er krystaller i massen.
Kom en tredjedel af marengsen i en sprøjtepose med ønsket tyl. Farv den resterende marengs med Concentrated Blue Colour. Rør rundt indtil farven er jævnt fordelt. Fordel den blå marengs mellem to sprøjteposer med forskellige tyller. Vi har brugt en lille rosenbladstyl, en lille rund tyl (ø 5 mm) og en lille lukket stjernetyl.
Sprøjt forskellige snefnug på bageplader med bagepapir. Drys med krymmel.
Bag marengsen i ovnen i ca. 75 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af på bagepladen.
Bagetid: about 75 Minutes
Opbevar marengsene i en lufttæt beholder.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours