Flag

Marengs snefnug

25 - 30 stk.
Nem
110 minutter
Marengs er en super nem småkage - denne version er sprøjtet så de ligner de fineste snekrystaller, perfekte hele vinteren!
Marengs er en nem småkage og denne opskrift lavet med Base for Perfect Meringue, gør det endnu nemmere hurtigt at piske en marengsdej sammen. Så er der mere tid og overskud til at sprøjte marengsmassen ud til smukke snefnug. Brug kagerne som en smuk bordpynt på julebordet eller hvis der skal ...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjtepose
tyl

Ingredienser

Marengs
1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand (3/4 dl)
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker The Taste of Christmas Winter Wonderland

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues
Picture - Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Picture - Dr. Oetker The Taste of Christmas Winter Wonderland
1

Marengs

1 brevDr. Oetker Perfect Meringues
75 mlvand (3/4 dl)
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
Dr. Oetker The Taste of Christmas Winter Wonderland

Tænd ovnen på 90 °C varmluft.

Hæld indholdet fra en pose Perfect Meringues i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter til marengsen er luftig og sej. 

Kom en tredjedel af marengsen i en sprøjtepose med ønsket tyl. Farv den resterende marengs med Concentrated Blue Colour. Rør rundt indtil farven er jævnt fordelt. Fordel den blå marengs mellem to sprøjteposer med forskellige tyller. Vi har brugt en lille rosenbladstyl, en lille rund tyl (ø 5 mm) og en lille lukket stjernetyl.

Sprøjt forskellige snefnug på bageplader med bagepapir. Drys med krymmel.

Bag marengsen i ovnen i ca. 75 minutter, indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af på bagepladen. 

Bagetid: about 75 Minutes


Tips

Opbevar marengsene i en lufttæt beholder.